MTF Dansetrening STEPP med Håkon Sigernes


NB: Lokalitet: VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp: Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren.


Om klassen: Steppdans er musikk og dans på samme tid. I tillegg til  å være morsomt, er steppdans en nyttig danseform å mestre for en allsidig musikalartist. I klassene vil vi jobbe med grunnteknikk, rytmikk og musikalitet gjennom tekniske øvelser som alle kan ha utbytte av, uansett om du har steppet mye eller lite. Vi vil øve på kombinasjonen av ulike grunnleggende trinn over gulvet, og vi vil jobbe med koreografier der vi setter steppe-teorien ut i praksis. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular, og viktigst av alt: kombinere teknikk, musikalitet og danseglede.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.


Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen.

Håkon har medvirket i en lang rekke musikalproduksjoner siden debuten i 2007. Folketeateret: Les Misérables, Singin’ In the Rain,Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot. Oslo Nye Teater: Hair, Den glade enke, Chicago, The Producers, Postkort fra Lillebjørn, Les Misérables,Singin' In the Rain. Chat Noir: A Chorus Line, Cats.

Som steppdanser har Håkon jobbet med OsloSteppdansKompaniunder ledelse av Anneli Moe, som har satt opp forestillingeneRastløse føtterogBest på fest.Han har vært steppesolist med Glåmdal storband og Hof oratoriekor i Duke EllingtonsSacred Concert.I steppdanskollektivetStepperietjobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere.Håkon hadde steppekoreografien påSingin’ In the Rainpå Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF,Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og At Tickletoes.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon