MTF DANSETRENING med Jan Nicolai Wesnes

 


Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.


Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet jobbet ved Oslo Nye Teater, Hålogaland Teater, Folketeateret, Bømlo Teater og China Teatern i Stockholm. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012 ved samme teater. Han har også koreografert Into the Woods for Musikkteaterhøgskolen, for revy, tv, film og ulike sceneproduksjoner.

Jan Nicolai underviser fast på West End danse- og musikalskole og for DanseFOT, talentutviklingsprogram for dansetalenter i Akershus. I tillegg har han vært gjestelærer på Kunsthøgskolen i Oslo, Oslo kulturskole mm.


Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *