MTF Dansetrening Jazz med Jan Nicolai Wesnes


NB: Lokalitet: VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp: Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren.


Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.


Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet medvirket i West Side Story, Singin´ in the Rain, Guys and Dolls, Chicago og Cabaret på Oslo Nye Teater, Mary Poppins på Folketeateret, Cabaret på Hålogaland Teater, Book of Mormon på China Teatern i Stockholm og Evita på Bømlo Teater. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon