Påmelding til Midnightsun Experience 2017

PÅMELDINGSFRIST ER UTLØPT OG MSE ER FULLTEGNET :-)

MSE pass kan ikke refunderes fra nå, så hvis du likevel ikke kan delta må du vurdere å selge ditt MSE pass videre. 

VIKTIG: Send info om eventuell endring i deltagelse til Morten på epost moaada@gmail.com. Vi må da ha oppdatert info om hvem som deltar etc.


Midnightsun Experience (MSE) har i år camp ved Trondjord Skole i vakre Kvalsundet på Kvaløya, som er ca 40 minutters kjøretur fra Tromsø. Arrangementet går fra onsdag 28. juni til søndag 2. juli med hovedfokus på turpadling og sosialt samvær. Vi tjuvstarter som vanlig med MSE prologen dagen før. Dette blir en tur med overnatting i telt for nivå offshore / viderekomne padlere, som betyr at det kan det bli krevende forhold på denne turen. Ankomst camp onsdags ettermiddag.

Det er i år satt et tak på totalt 66 deltakere, hvor 6 av disse plassene er for deltakere på teknikkurset som går torsdag og fredag. MSE Crew utgjør rundt 15 personer i år, så totalt blir vi rundt 80 padlere i det vi kaller "Verdens vakreste padletreff". Så vær rask ute og sikre deg MSE pass!

Du kan delta på 3 ulike grupper alt etter eget nivå og ønske, se nærmere info på vår blogg der du også finner all nødvendig info om MSE 2017: https://themidnightsunexperience.wordpress.com

Alfa Fritid arrangerer teknikkurs på torsdag og fredag for 6 deltagere. Velger du dette betaler du kr 750 i MSE pass (halv pris), men du må i tillegg betale kursavgift direkte til Alfa Fritid som koster kr 2900. Kurset anbefales på det varmeste, da du lærer veldig mye på to dager og vil garantert hjelpe deg videre til å bli en enda bedre padler! Du melder deg bare på her, og så sender vi deltagerlisten til kurset videre til Alfa Fritid når det er fulltegnet. Du betaler kursavgiften på kr 2900 direkte til Alfa Fritid. Lørdag kan du padle tur eller være med på padlegøy ved camp og delta på banketten lørdag kveld.

På Trondjord Skole har vi i år meget gode fasiliteter med gode dusjmuligheter, samt tørking av klær ute under tak. Og vi har mulighet til tak over hodet hvis været skulle slå vrangsiden til. Overnatting i eget telt / lavvu, eventuelt egen campingvogn / bobil for dem som har denne muligheten. Parkering på fotballbanen like ved skolen. Det er ikke strømplasser til campingvogner / bobiler.

MSE pass kan refunderes mot et lite vederlag om noe skulle komme i veien for din deltagelse (kr 60). Siste frist er satt til søndag 11. juni kl 23. Etter denne dato vil vi dessverre ikke kunne refundere innbetalt MSE pass.

Vipps: Nyhet i år er at du kan betale med Vipps i tillegg til belastning av kort. 


Årets program

- Tirsdag 27. juni - onsdag 28. juni: MSE Prolog

- Onsdag 28. juni: Registrering starter kl 16 på Trondjord Skole

- Torsdag 29. juni: Turer for alle grupper og teknikkurs dag 1 

- Fredag 30. juni:  Turer for alle grupper og teknikkurs dag 2

- Lørdag 1. juli: Padlegøy ved camp, workshops rulleteknikker og hinderløype

- Lørdags kveld: MSE bankett kl 20 på Trondjord Skole

- Søndag 2. juli: Relax padling før hjemreise for dem som ønsker det

- Felles grilling og bålkos alle kvelder unntatt lørdags kveld. Og noen nye overraskelser underveis;)

- Midnattsolpadling torsdag og fredag kveld


Vi gleder oss stort til å padle sammen med dere på MSE 2017!

Hilsen oss alle i MSE Crew


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.