Morgenyoga på Carl Berner

Morgenyoga på Carl Berner - 9 ukers kurs

Hjertelig velkommen til et nytt 9-ukers kurs. Gjennom skånsomme og helsefremmende kroppsøvelser, dypavspenning, pranayam og meditasjon fra kundalini og hatha yoga, tilbyr kurset deg en myk og omsorgsfull start på dagen. I tillegg, har kurset hensikten med å lære bort 3 diverse sett med øvelser som du kan ta med deg videre og integrere i hverdagen. Vi gjentar disse tre settene tre ganger i løpet av kurset, slik av du får god forståelse av detaljer og kan videre praktisere dem på egen hånd. 


Hva å forvente:

  • 9 forskningsbaserte tips for å berike dine morgenrutiner
  • en kopp med urtete
  • yoga praksis med levende lys og eteriske oljer
  • videoopptak av 3 morgen yogasett 
  • spørsmål /svar etter timer og under kommunikasjon i denne arrangements utlysningen.

Følg med på innleggene under Facebook-arrangementet for å holde deg oppdatert.

Når:

  • torsdager kl.7-8.15 (unntatt torsdagen i høsteferien)

Hvor: 

  • Mudo Gym Carl Berner, Hasleveien 15B

Salen er romslig som gir mulighet til god avstand mellom deltakere. Salen har også et kraftfull og nytt ventilasjonsanlegg som sikrer luftutskifting og god luft til praksisen. 

Utstyr:

På grunn av smitevernsanbefalinger har vi ikke lov til å tilby utstyr. Det er et mykt underlag i salen som vaskes grundig. Ta gjerne med deg noe av følgende forslag:

  • yogamatte/ullmatte/saueskinn 
  • pledd eller noe varmt å dekke med i under dyp avslapping og meditasjon
  • sittepute for å sikre at du kan sitte komfortabelt med rett rygg i enkel meditasjonsstilling.

Mudo Gym Carl Berner tilbyr alt av utstyret til salgs, så du kan også skaffe det her.

Investering:

Kr1500 for ikke medlemmer. 

Kr 300 for  medlemmer av Mudo Gym Carl Berner/Torshov med Fitness abonnement

Kr 100 for Gule medlemmer av Mudo Gym Carl Berner/Torshov.


Påmelding:

Bruk lenken til deltaker.no for å melde deg på kurset. Dette gjelder både medlemmer og ikke medlemmer.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med instruktøren via tlfnr. 45 08 31 08.


Om instruktøren:

Tanya Maximova-Mentzoni (PhD) er forsker, forfatter, en internasjonalt (KRI) sertifisert kundalini yoga instruktør og grunnleggeren av Empatheya med misjon til å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner til å kunne gjenopprette kontakt med sin indre styrke. Hun er også en sertifisert gongspiller. I tillegg til å fordype seg videre i kundalini yoga og med pågående videreutdanning i yin yoga, har Tanya siden tenårene jobbet dedikert med personlig utvikling med påfyll fra ulike fag og tradisjoner som qigong, reiki, NLP, buddhisme, mindfulness, positiv psykologi, medisinsk intuisjon, funksjonell medisin, stemmeterapi «Naked voice», mm.

Tanya har i de siste ti årene praktisert ulike typer meditasjoner og yogaformer, og i de siste syv årene fordypet seg i kundalini yoga tradisjon med daglig hjemmepraksis. Hun deler generøst fra dybde av sin forskning og erfaring. Det som kjennetegner timene til Tanya er evne til å skape en fredfull og kjærlig atmosfære slik at du kan trygt utforske din egen indre verden og effekten av yogapraksis. Hun er tilhenger av den feminine tilnærmingen til yoga. Hun er også pådriver for selvkjærlighet, emosjonell intelligens og livet med et åpent hjerte.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon