Minikurs - Viderekommen, vår 2021

VIKTIG:

Oppstarten av dette kurset er utsatt til uke 03, for å følge gjeldene smittevernsregler.


Kurs: Minikurs Viderekommende

Alderskrav: 5-7år

Kursdag: Onsdag fra 16.30 - 17.30

Første dag: 13.januar 

Kursavslutning: 24.mars

Kursleder: Viktoria Johansen


Minikurs viderekommende er de de i aldersgruppen 5 - 7 år som har litt erfaring med teater fra før av og har vært innom vårt minikurs nybegynner. På dette kurset vil barna få prøvd seg på scenen, og få et dypere innblikk i hvordan man jobber for å komme frem til en forestilling. Målet er at barna skal bli trygg på seg selv i gruppa, og på scenen. Vi skal ta for oss forsetillingsprosessen, og jobbe med litt regi og sang. Vi skal også jobbe med teaterleker for å bli trygge på hverandre og få til et godt samarbeid. Målet for kurset er at barna skal bli trygg på scenen, bli flink til å samarbeide og oppleve gleden med teater. Vi gleder oss til en vår full med teatermagi, velkommen!


Husk vannflaske med navn på og klær man kan være aktive i. 

Last gjerne ned produksjonsplanen (nederst til høyre på siden)


Teaterkursene til LBU gjennomføres med hensyn til de gjeldene smittevernreglene, så endringer i oppsatt plan kan forekomme hvis det blir nødvendig. Informasjon vil da bli sendt ut til alle deltakere. 


Er kurset fullt? 

For å bli satt på venteliste send en mail til mie@teaterhusetmunken.noBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon