Minikurs - Nybegynner, vår 2021

VIKTIG:

Oppstarten av dette kurset er utsatt til uke 03, for å følge gjeldene smittevernsregler.


Kurs: Minikurs Nybegynner

Alderskrav: 5-7år

Kursdag: Tirsdag fra 16.30 - 17.30

Første dag: 12.januar 

Kursavslutning: 23.mars

Kursleder: Signe Marie O. Eidsheim


På minikurs nybegynner trenger deltakerne ikke ha noen erfaring fra teater fra før av. Kurset er fokuset på å ha det gøy med teater og bli trygge på å stå på scenen. Så det passer perfekt for deg som er helt ny på teater, eller kun har vært med på et minikurs fra før av. Barna vil lære sang, dans, formidling og improvisasjon gjennom lek og moro! Vi har særlig fokus å skape trygghet og mestringsfølelse slik at hvert enkelt barn kan få blomstre på egne premisser. Vi tar også et dypdykk i teaterets verden, og besøker bla. kostymelager, rekvisittmakeri og «backstage» på Teaterhuset Munken for å lære mer om hvordan det er å være med på en teaterforestilling og alle de ulike områdene som må samarbeide. Det blir en liten visning hvor vi viser hva vi har jobbet med for familie og venner mot slutten av kurset. Velkommen til minikurs!!


Husk vannflaske med navn på og klær man kan være aktive i. 

Last gjerne ned produksjonsplanen (nederst til høyre på siden)


Teaterkursene til LBU gjennomføres med hensyn til de gjeldene smittevernreglene, så endringer i oppsatt plan kan forekomme hvis det blir nødvendig. Informasjon vil da bli sendt ut til alle deltakere. 


Er kurset fullt? 

For å bli satt på venteliste send en mail til mie@teaterhusetmunken.noBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon