MAMMA STERK 1 - TORSDAG
Sted: Spenst Sørumsand
Startdato : 08.08.2019 13:15
Sluttdato : 28.11.2019 14:15
Påmeldingsfrist : 15.08.2019 13:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Hanna K. Bogetveit Weinholdt
Tel: 96010407
hanna@vital-osteopati.no

MAMMA STERK 1 - TORSDAG


TID: 8. AUGUST - 26. SEPTEMBER / 28. NOVEMBER KL 13.15-14.15

PRIS: 1400/2800 KR


EFFEKTIV OG MORSOM TRENING FOR MAMMA

Hvorfor ikke kombinere barseltreff og trening hos oss?

Er du klar for litt større utfordringer på treningsfronten, og er fortsatt hjemme i permisjon på dagtid med den lille? Da er dette kurset for deg!

Mamma Sterk passer for de som har kommet godt igang med trening etter fødsel, og som har gjenopprettet god kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Vi har fokus på litt tøffere trening med bruk av egen kroppsvekt, lettere hantelvekter, strikker, ball og slynge med variasjon. De små er velkommen til å leke med hverandre eller være med i bæretøy på mammas bryst. Hvorfor ikke kombinere barseltreff og trening på et og samme sted? På begge våre mammatreningstilbud har vi stor takhøyde for babygråt, amming/flaskemating og bleieskift.

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk". Ta gjerne kontakt for å finne ut hva som passer best for deg. 

Det er valgfritt å melde seg på 2 eller 4 måneders kurs, avhengig av hvor lenge man er hjemme på dagtid. Velg riktig kurs i rullegardinen ved påmelding. 

Treningen veiledes av gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav om medlemskap på Spenst for deltagelse på kurs. 

Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles og kurset avlyses, refunderes beløpet i sin helhet. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon