MAMMA STERK - TIRSDAG
Sted: Spenst Sørumsand
Startdato : 06.08.2019 19:00
Sluttdato : 26.11.2019 20:00
Påmeldingsfrist : 26.11.2019 00:00
Legg til i kalender
:
Kontaktperson for arrangementet:
Hanna K. Bogetveit Weinholdt
Tel: 96010407
hanna@vital-osteopati.no

MAMMA STERK - TIRSDAG

MAMMA STERK - TIRSDAG

TID: 6. AUGUST - 26. SEPTEMBER/ 3. DESEMBER KL 19.00-20.00

PRIS: 1400/ 2800 KR 


EFFEKTIV OG MORSOM TRENING FOR MAMMA - ETTER LEGGETID

Er du klar for litt større utfordringer på treningsfronten etter fødsel, men plutselig var permisjonen over? Da er dette kurset for deg!

Mamma Sterk passer for de som har kommet godt igang med trening etter fødsel, og som har gjenopprettet god kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Vi har fokus på litt tøffere trening med bruk av egen kroppsvekt, lettere hantelvekter, ball og slynge. Dette er timen for deg som er tilbake i jobb, men som ønsker å opprettholde fokus på bekkenbunn/ dyp kjerne, men som også ønsker å bli skikkelig sliten sammen med andre mammaer. Velkommen til egentid og trening hvor fokuset er på DEG!

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk". Ta gjerne kontakt for å finne ut hva som passer best for deg. 

Ved påmelding kan du velge å melde deg på hele eller halve kurset denne høsten (velg riktig alternativ i rullegardinen).

Treningen veiledes av sertifisert gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav om medlemskap på Spenst for deltagelse på kurs. 

Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles og kurset avlyses, refunderes beløpet i sin helhet.