MagnorVinduet Fotballskule

Tid og sted
Tradisjonen tru arrangerer Os Fotball MagnorVinduet Fotballskule første veka etter skuleslutt. Fotballskoleuken går av stabelen mandag 22. til torsdag 25.juni.

Fotballskoledagene har avspark alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men med muligheit for levering mellom 0800-0900 og henting 1400-1500.

Alder
Tilbudet om påmelding til MagnorVinduet Fotballskule gjelder alle born som har gått i 1. til 7. klasse i skuleåret 2019/2020. Det blir tilpassa aktivitet og trening for dei ulike aldersgruppene.

Fotballens koronavettregler
Fotballskulen følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger frå Helsedirektoratet.

Mat og drikke
Normalt får alle deltakerne servert lunsj i klubbhuset, men grunna omstendigheitene rundt korona-epidemien vil me nytte kiosken til utlevering av smoothie og mellombar/fruktkorg. Oppmoder derfor alle til å ta med ekstra matpakke.

Kle deg etter været
Me vil i all hovudsak være ute heile dagen og nytte det flotte idrettsanlegget på Kuventræ. Kle deg derfor etter vær og vind og kom ferdig skifta til fotballskulen.

Pris
Prisen per spelar er 800kr.

Påmelding
Bindende påmelding til MagnorVinudet fotballskule og all registrering skjer via deltaker.no 


Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder og det er begrensa antall plasser.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon