NBUs Landsstevne 2017

Forhåndsbestilling av stevnepass til Norges Bygdeungdomslags Landsstevne 2017 i gang. Meld deg på og bli med på årets beste bygdefestival! 

Norges Bygdeungdomslag (NBU) er en organisasjon av, for og med ungdom. NBU jobber for levende bygder, og ønsker å skape aktivitet for ungdom som har tilknytning til bygda. Organisasjonen har over 7000 medlemmer, fordelt på 12 fylkeslag og over 100 lokallag.

Landsstevnet er Norges Bygdeungdomslag sitt største årlige arrangement. I løpet av denne festivalen får deltagerne oppleve tevlinger, konserter, campingliv, spennende aktiviteter, samt treffe ungdommer fra alle kanter av landet.

I 2017 skal stevnet arrangeres av Oppland Bygdeungdomslag, 18.–23. juli (uke 29) på Jørstadmoen i Oppland. 

For å kjøpe ukes- eller helgepass, må du ha fylt 16 år, og være medlem av Norges Bygdeungdomslag.

Ukespasset gir deg inngang 18.-23. juli. I ukespasset er ALLE konsertene inkludert, i tillegg til Cashlesskort, parkering, dusj og campingplass på stevnet.

Helgepasset gir deg inngang 21.-23. juli, med konsert fredag og lørdag kveld, i tillegg til Cashlesskort, parkering, dusj og campingplass på stevnet.

For detaljert program dag til dag, se www.landsstevne.no eller våre facebooksider: https://www.facebook.com/Landsstevne/

Innmelding gjøres på www.nbu.no. Ta kontakt med aktivitets- og medlemskonsulenten i Norges Bygdeungdomslag hvis du har spørsmål angående medlemskap: Tlf: 948 35 368 / verving@nbu.no

OBS! Ordensreglementet skal underskrives før inngang på stevnet. Reglementet er å finne på landsstevne.no.

Billetter refunderes ikke.

 

Registreringsskjema