Lovundmila Halvmaraton

Ytterst på ei øy langs den vakre Helgelandskysten arrangeres det morsomme og fartsfylte løpet ”Lovundmila” for sjette året på rad.

Målet med løpet er å være i bevegelse, holde seg i form og å ha det artig. Det er derfor mulig å stille til start om du ønsker å gå 5 km eller mila. Alle som deltar får medalje på Lovundmil-arrangementet.

En nyhet i 2020 er Halvmaraton!

Løypa som skal springes under Lovundmila Halvmaraton dekker stort sett alle veiene på øya. Her løper du på en kombinasjon av asfalt og grus med drikkestasjoner og motiverende heiagjenger langs hele ruta. Du vil se stort sett hele Helgelandskysten, både i nord, sør, øst og vest. Du vil løpe forbi blant annet kystlandskap, gamle naust, moderne arkitektur og industri. Du vil løpe på molo og i fjærsteinene.

  • For de aller minste barna vil det være en distanse på 500 meter.
  • For de litt større barna er det en distanse på 1,2 kilometer.
  • Etter barneløpene arrangeres stafett. Stafetten er lagt slik at man kan løpe i forkant av Lovundmila. Seks deltakere, tre kvinner/jenter og tre menn/gutter på hvert lag. Distansene er fordelt på 2,7 km, og hver enkeltdistanse varierer fra 110 meter til 420 meter. Så her kan du utfordre kolleger, familien, vennegjengen, klassen, syklubben og jaktlaget! Det kåres vinnere basert på tre kategorier: Beste tid, beste outfit og beste sportsånd!
  • For litt eldre løpere(fra 12 og oppover) arrangeres 5 km og selveste Lovundmila!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon