Vin & øl til lokalmat

Bli med på smaksrike kursdager for å lære om gode kombinasjoner mellom mat og vin og mellom mat og øl.  Opplev hvordan lokalmat fra Oppdalsregionen blir enda bedre sammen med riktig utvalg av god drikke. Dette vil bli en lærerik opplevelse som du også senere kan dele med dine gjester rundt bordet. 


Mat- og vinmosjonær, Per Hovde, vil lede oss gjennom de to første kursene. Han har undervist ved vinkelnerutdanningen i Stavanger og Trondheim. Per har også blitt tildelet Bacchus-prisen som deles ut av Commanderie de Bordeaux til personer som har vist stor innsats i vinens tjeneste. 


Øystein Berge skal ta oss igjennom den tredje kurskvelden som er øl-smaking. Øystein er sertifisert øldommer og har drevet med øl i over ti år. Han er også opplæringsansvarlig i Vinmonopolet på landsbasis for øl og er en mye brukt foredragsholder.

Kurs 1 - Fredag, 15.mars, kl 19.00 - 21.00
Introduksjon til vinsmaking, Per Hovde


Kurs 2 - Lørdag, 16.mars, kl. 19.00 - 22.00
Vin til lokalmat, Per Hovde 


Kurs 3 - Lørsdag 6.april, kl 19.00 - 21.00
Øl med lokalmat, Øystein Berge


Påmeldingsfrist :                    11.mars
Påmeldingsfrist kurs 3:         1.april

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
 *