Grunnteknikker i keramikk

Intensivkurs! For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig.

Vi øver oss på små gjenstander, du får innblikk i hele prosessen fra leireklump til ferdig produkt. Til slutt bygger vi en stor krukke. Maks 8 deltagere. Intimt, lærerikt og morro. Etterpå kan du leie deg plass i verkstedet og jobbe videre på egen hånd.
Hvis du ikke vet det allerede, er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Det er stimulerende å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire.
Men, det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin.
Visste du at å holde på med leire omtales som den nye mindfullness trenden?

Å jobbe med noe kreativt gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et.
 
Lørdag og søndag fra 11-17
Ta gjerne med forkle!
FOR MER INFO OM VERKSTEDET KAN DU GÅ INN PÅ: www.livileire.no

 

Påmelding

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
Klasse/kategori
 *
 *
 *
På våre arrangementer er det bindende påmelding.