Grunnteknikker i keramikk

Intensivkurs! For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig.

Pris: 3000 (kurset er et intensivkurs spekket av innhold)

Tid: 2 dager. Lørdag og søndag fra 11-17

Vi øver oss på små gjenstander, du får innblikk i hele prosessen fra leireklump til ferdig produkt. Til slutt bygger vi en stor krukke. Maks 8 deltagere. Intimt, lærerikt og morro. Etterpå kan du leie deg plass i verkstedet og jobbe videre på egen hånd.

Hvis du ikke vet det allerede, er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Det er stimulerende å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire. 

Men, det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin. 

Visste du at å holde på med leire omtales som den nye mindfullness trenden?

Å jobbe med noe kreativt gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et.

 

Lørdag og søndag fra 11-17

Ta gjerne med forkle! Evt matpakke.


 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon