Liverpool Fotballskole - Ski 18-20 juni 2021

Liverpool sessions delivered the 'Liverpool Way' by LFC coaches at state -of-the art training centres and venues.

Children will be educated in techniques such as passing, receiving, dribbling, running with the ball and shooting in a way that recognises the ability and needs of each individual.

We wholeheartedly believe that the overall development of young people can be further enhanced by spending time on our programmes. Participants will be inspired with a sense of enjoyment, teamwork and respect for other children in an environment that nurtured players such as Steven Gerrard and Trent Alexander-Arnold, who went on to not only be LFC first team regulars but role models to millions around the world.


Velkommen til Liverpool International Football Academy – Ski 18-20 Juni 2021


Liverpool Fotballklubb står ansvarlig for det sportslige innholdet og gjennomføringen av dette. Skolen arrangeres i samarbeid med Ski IL Fotball.


Vennligst ta vare på ordrebekreftelsen, slik at du har oversikt over dine ordrespesifikasjoner.
NB! Du skal motta ordrebekreftelse på e-post når bestillingen er gjennomført.
TRENERE/INSTRUKTØRER

Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke, og de reiser rundt i hele verden for å undervise for LFC International Academy (Liverpool Fotballskole).


DELTAGERE

Deltagerne er i alderen 6-14 år.

Vi vil komme tilbake til rutinene rundt registrering, innsjekking og utsjekking ca én uke før skolen starter.


KLASSE/KATEGORI

Aldersklassene vises for året 2020. Eks. deltager født i 2010 melder seg på i 10 BORN 2010.

Dersom en klasse/kategori ikke vises i nedtrekkslisten, så er klassen full. Ta kontakt med post@liverpoolfootballschool.com for å høre om det finnes ledige plasser. Vennligst se også lenger ned, da det kan være satt opp flere klasser.

Det er ikke tillatt å melde på deltager i en yngre aldersklasse enn det fødselsåret tilsier. Men dersom deltager normalt trener med en eldre klasse kan man melde på i en klasse tilsvarende et år eldre enn deltagers alder (basert på fødselsår).


KEEPER-KLASSEN

Ved for få påmeldte i keeper-klassen, får deltagere tilbud om å delta i utespillerklassen istedet, men får stå i mål under spill m.m. Dette vil bli gitt informasjon om via e-post senest en uker før fotballskolen begynner.


Det vurderes fortløpende om det skal settes opp flere plasser i gruppene, og noen grupper slås sammen underveis. Grupper med for få påmeldte blir slått sammen med andre grupper. 


TRENINGSTIDER

OBS: fredag 25 juni er det oppmøte 1530 - vi trener 1600-2100

Vi  trener vi  fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Oppmøte er senest kl. 09.30 hver dag.


FORELDREMØTE

Det blir foreldremøte kl. 15.40 første dagen, sammen med deltagere


LUNSJ

Den lokale klubben vi samarbeider med har ansvaret for servering av lunsj. Det er obligatorisk lunsj som koster 30GBP for tre dager – dette betales sammen med påmeldingsavgiften ved påmelding.


HVA FÅR DU


 • Trene for profesjonelle trenere fra Liverpool.
 • "LFC Academy skills challenges".
 • "LFC Academy player workshops".
 • Medaljer til prisvinnere.
 • Diplom.
 • Evalueringsskjema.
 • Fotball.
 • Frukt.
 • Være med i kåringen om en gratis fotballskole i Liverpool.
 • Obligatorisk forsikring under treningstiden.


THE LIVERPOOL WAY AWARD

En heldig deltager fra hver og en av årets skoler i Skandinavia vil bli trukket ut til å delta på LFC International Academy´s fotballskole i selveste Liverpool *. Deltageren fra hver skole vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.

Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben.

* fly og hotell er ikke inkludert


E-POSTADRESSE

Det blir sendt ut informasjon til deltagerne en uke før skolen starter. Det er viktig at dere har lagt inn korrekt e-postadresse, og at denne sjekkes med jevne mellomrom. Sjekk også søppelpost/spam, da e-poster som blir sendt ut til mange deltagere samtidig, kan havne der.


PROGRAM 

Første dag, fredag 25 juni fremmøte 1530, LFC camp 16-2100

 • Registrering kl. 09.30.  Se tavle for hvilken gruppe du er i og gå i den etter at du er registrert.
 • Samling og informasjon om hva vi skal gjøre hver dag.
 • Vi er inndelt i puljer, har fått hver vår ball og er i gang
 • Fruktpause.
 • Vi lærer mer fotballøvelser.
 • Lunsj.
 • Vi lærer mer fotballøvelser.
 • Skills Challenge.
 • Registrering ut av skolen – viktig at foresatte er med her, særlig for de yngste deltagerne.
 • Fotballskolen er ferdig kl. 15.00 hver dag. Fredag 2100.


Siste dagen har vi en felles samling fra kl. 14.30.


ENGELSK

Trenerene er engelske, så undervisningen vil foregå på fotballspråket. Det er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle. Trenerene reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på! I tillegg har vi norske, lokale assistenter med på alle klasser som er med for å oversette og hjelper til der det trengs.


FORELDRE/FORESATTE

Foresatte er velkomne til å se på treningene, etter oppmerket anvisning. Foresatte skal ikke forstyrre deltagerne i treningstidene, men er selvsagt velkommen til å se/snakke med deltagerne i pausene. Dersom man må ha kontakt utenom pausene, skal dette gå igjennom sekretariatet, som ligger ved banene. Vi vil da hente deltageren ut av gruppen.


KIOSKSALG

Det blir kiosksalg som den lokale klubben står for.


HOTELL

Dersom det tilrettelegges tilbud på overnatting fra lokale hoteller o.l. som deltagere kan benytte seg av om de ønsker dette, legger vi ut informasjon om dette her når det nærmer seg fotballskole.


LFC International Academy (Liverpool Fotballskole) tar ikke ansvar for deltagerne utover fastsatt treningstid – overnatting organiseres selv av deltagernes foreldre/foresatte.


FOTOGRAFERING

Ved å melde på en deltager til LFC International Academy (Liverpool Fotballskole, godkjenner du også at LFC og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.


PRIS

Følgende pris i britiske pund:

£189


Vi forholder oss til priser gitt av Liverpool FC i England, og derfor gjøres betalingen i pund. Valutakursen styrer hva beløpet blir i norske kroner.


HUSK Å TA MED


 • Drikkeflaske til å ha med ut på banen.
 • Leggskinn.
 • Godt fottøy.
 • Rene sokker hver dag, så slipper du å bli sår under beina.

Vi svarer på epost i tidsrommet 1000-1600 på hverdager


VELKOMMEN TIL FOTBALLSKOLE MED LIVERPOOL FC! 

Meld deg på!

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato (dd.mm.åååå)
 *

Kun tilgjengelige klasser vises nedenfor
Klasse/kategori
 *

Hvis deltager ikke tilhører noen klubb lar du feltet være åpent.
Tilhører klubb
Adresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Foresatt / Pårørendes Navn
 *
E-postadresse til foresatt
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil til foresatt
 *
Til foreldre/foresatte: Ved interesse for å lære mer av fotballøvelsene kan du krysse av ja for et ønske om å være assistenttrener under fotballskolen. NB: Dette er ikke bindende, klubben tar kontakt med deg hvis det blir aktuelt.
Assistenttrener

Lunsj er obligatorisk. (30 GBP.)
Lunsj
 *
Gi oss beskjed hvis det er noe vi bør vite om deltageren.
Kommentar
Gi beskjed om eventuelle allergier ved bestilling av mat.
Allergier
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Norge - Liverpool Fotballskole (GBP) kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.