NBUs Landsstevne 2018

Forhåndsbestilling av stevnepass til Norges Bygdeungdomslags Landsstevne 2018 i gang. Meld deg på og bli med på årets beste bygdefestival! 

Norges Bygdeungdomslag (NBU) er en organisasjon av, for og med ungdom. NBU jobber for levende bygder, og ønsker å skape aktivitet for ungdom som har tilknytning til bygda. Organisasjonen har over 7000 medlemmer, fordelt på 12 fylkeslag og over 100 lokallag.

Landsstevnet er Norges Bygdeungdomslag sitt største årlige arrangement. I løpet av denne festivalen får deltagerne oppleve tevlinger, konserter, campingliv, spennende aktiviteter, samt treffe ungdommer fra alle kanter av landet.

I 2018 skal stevnet arrangeres av Østfold Bygdeungdomslag, 17.–22. juli (uke 29) på Kalnes videregående skole i Østfold. 

For å kjøpe ukes- eller helgepass, må du ha fylt 16 år, og være medlem av Norges Bygdeungdomslag.

Ukespasset gir deg inngang 17.-22. juli. I ukespasset er ALLE konsertene inkludert, i tillegg til Cashlesskort, parkering, dusj og campingplass på stevnet.

Helgepasset gir deg inngang 20.-22. juli, med konsert fredag og lørdag kveld, i tillegg til Cashlesskort, parkering, dusj og campingplass på stevnet.

For detaljert program dag til dag, se https://www.nbu.no/landsstevnet/ eller våre facebooksider: https://www.facebook.com/Landsstevne/

Innmelding gjøres på www.nbu.no. Ta kontakt med info- og medlemskonsulenten i Norges Bygdeungdomslag hvis du har spørsmål angående medlemskap: Tlf: 46820632/medlem@nbu.no

OBS! Ordensreglementet signeres ved påmelding og er å finne på https://www.nbu.no/ls/praktisk/

Billetter refunderes ikke.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Postnummer og poststed
 *
Klasse/kategori
 *
Du må være medlem for å komme på Landsstevnet
Medlemskap


 *
Fylkeslag
 *
Lokallag
 *
Nærmeste pårørende
 *
Vedkommende kan ikke være stevnedeltager
Tlf. pårørende
 *
Matallergier og andre tilretteleggingsbehov
 *