LAG OG FORENINGER

MEDLEMSSYSTEM, PÅMELDINGSSYSTEM OG APP
REGISTERER DEG
MEDLEMS-
SYSTEM
Alt på ett sted

Endelig er det kommet en løsning som samler medlems- og arrangementssystem på ett sted, i tillegg til å kunne tilby en egen applikasjon for ditt lag eller forening.

Dette gir deg og dine medlemmer komplett oversikt over innbetaling av medlemskontingent, treningsavgifter, påmelding og betaling til aktiviteter.

Les mer om vårt medlemssystem her.

Medlemssystem

Medlemssystem

Arrangementsystem

Arrangementsystem

Egen app

Egen app

NIF-integrert

NIF-integrert

ARRANGEMENT
SYSTEM
Friheten til å velge

Hvis du kun trenger en løsning som håndterer påmelding og betaling til klubben eller foreningens aktiviteter, står du fritt til å kun bruke vårt arrangementsystem.

Hos oss kan du ta imot påmelding og betaling (valgfritt) til samlinger, cuper, turer, sommer- eller vinterskoler m.m. Det er også mulig å håndtere dine dugnader hos oss slik at du kan ta imot bestillinger og betalinger før du kjøper inn dugnadsartiklene. Dette gjør at du slipper overskuddslager og store utlegg til leverandøren, samt at du får en enkel oversikt over hva som er bestilt.

Kom i gang med Deltager.no

Digital
dugnad

Digital dugnad

Arrangementsystem

Arrangementsystem

Egen app

Egen app

Ukentlige

Ukentlige utbetalinger

FRIHET MED
MOBIL
Egen app

Som klubb eller forening har dere muligheten til å få en egen app, helt gratis og uavhengig om du bruker medlems- eller arrangementsystemet.

Appen gjør det enkelt å melde seg på aktiviteter, betale, kommunisere og hente informasjon uansett hvor brukeren befinner seg. Klubben eller foreningen får sin egen «Facebook-vegg», der dere kan publisere innlegg og kommunisere med brukerne. Du kan også målrette din kommunikasjon eller innlegg ift. hvem som skal være mottaker.

Betaling skjer også via appen, der du kan betale med kort eller VIPPS.

Appen er også en mulig inntektskilde, da det er en helt ny plattform for sponsorer og samarbeidspartnere. Her kan man publisere medlemstilbud til en spesifikk målgruppe eller øke eksponeringsverdien for sponsorater.

Ta kontakt med oss for å komme i gang med appen!

iphone
Android
Vipps