KURS: Lettere m/TD-metoden

Dette kurset er avholdt.


NETTkurs med motiverende fellesskap et tilgjengelig fra høst 2018. Info her: https://www.22s.com/letteremedtdmetoden


Kurset er for deg som vil gå ned i vekt og kanskje bli kvitt andre helseplager på kjøpet.  Trines enkle metode hjelper deg å lykkes! Følger du noen få regler, kan du spise det du liker – både karbohydrater og fett – mens du går ned i vekt.  Ja, selv ferdigmat kan være en del av ditt helsefremmende og vektreduserende kosthold. 

Når du slipper å forsake mye av den maten du liker best, vil du oppleve mestring, nytelse og glede og bli ytterligere motivert. Du slipper også å veie maten eller telle kalorier. Metoden er enkel å følge i en travel hverdag med familie, venner og aktiviteter.

Kursholder er Trine Dahlmo, Ernæringsterapeut, NLP Coach, helseblogger, forfatter hos Cappelen Damm, kurs- og foredragsholder. Mer om Trine her.

Metoden du lærer er TD-metoden (Trine Dahlmo metoden), og er utviklet av Trine som et resultat av de erfaringene hun har gjort i sin mangeårige klinikkpraksis. Hun lot seg tidlig forundre over at både karbohydratrike- og fettrike vektreduksjonsdietter syntes å fungere, og stilte seg spørsmålet Hvordan kan de tilsynelatende motstridende metodene gi like gode resultater?

Svaret hun fant var at de hang sammen på en logisk måte og sammen representerte en bred kostholdsmessig vei hvor det var mulig å velge både karbohydratrike- og fettrike måltider på veien til sitt lettere og friskere liv. Når det ikke er nødvendig å velge mellom de nybakte rundstykkene og fløtesausen, blir veien så mye mer overkommelig å følge.

– En bred vei er lettere å følge enn en smal –

kurset lærer du hvordan du i praksis bruker TD-metoden i din hverdag. Du får også svar på hvordan såkalte livsstilsrelaterte helseplager og sykdommer utvikles, og hvordan de ved hjelpe av enkle grep i kostholdet kan bedres eller kureres. Kurset holdes som klasseromsundervisning og er svært praktisk orientert. Du vil oppleve at undervisningen er gjennomsyret av en ”rød tråd” – NLP – en optimistisk og målrettet metode for å oppnå de mål man setter seg i livet. Neste kursoppstart er vinter 2018. Kurset holdes over 5 ganger 90 minutter slik:

– Onsdag 14.03.2018, kl 18:15
– Onsdag 21.03.2018, kl 18:15
– Onsdag 04.04.2018, kl 18:15
– Onsdag 02.05.2018, kl 18:15
– Onsdag 30.05.2018, kl 18:15

Påmelding gjøres under. Påmeldingen er endelig når kursavgiften kr 3.200,- er betalt.

Sted NLP Coach Team sine kurslokaler i Sørlandsveien 50, 2. etg.

Inspirasjon


Skaff deg gjerne Trines bok Lettere i fbm. kurset. Den beskriver kostholdsmodellen TD-metoden samt mentale strategier som kan hjelpe deg å ikke bare nå ditt mål, men beholde det for alltid. Bokens fås hos alle bokhandlere. Omtale av boken finner du her.

La deg gjerne også inspirere av Trines helseblogg «Helseinspirator». Her kan du få inspirasjon til ditt kosthold og din livsstil og blant annet lese om Morten og Julianne som fikk friskere og lettere liv ved hjelp av TD-metoden


Du er hjertelig velkommen

Trine :)

 

Registreringsskjema