Kurs i formidlingsteknikk


Kurset er avholdt. Info om evt neste/andre kurs: https://www.tdmetoden.no/nettbutikk/


Vil du lære mer om
- Hvordan holde kurs og foredrag på en motiverende og målrettet måte
- Hvordan skrive spissede og gode manuskripter for presentasjoner
- Hvordan skape og ivareta et uviklende samspille med deltakerne

.... samtidig vil du lære om dine styrker og stil som formidler.

Med gode formidlingsevner vil du nå flere med din kunnskap og entusiasme!


Innhold

På kurset får du undervisning i formidlingsteknikk, og øver på fremføringer med feedback fra kursholder.  Dette blir et artig og givende kurs hvor alle er aktivt involvert i hverandres utvikling og læring.


Kursholder
Trine Dahlmo, NLP Master Trainer, forfatter hos Cappelen Damm, NLP Coach, kurs- og foredragsholder, utdanner, NLP Ernæringsterapeut. Mer om Trine her.


Dette har tidligere kursdeltakere uttalt om kurset

- På dette kurset er det noe å lære for enhver, uansett hvor lite eller mye du kan fra før!  Hjernecellene får trimmet seg og blir utfordret på en hyggelig og lærerik måte. Alle som jobber med formidling av et budskap - stort eller smått, privat eller offentlig - vil ha nytte av dette kurset! Helt topp!!!  Tone Camilla Jørgensen, deleier og klinikkadministrator ved Mo Dyreklinikk

- Takk for en fabelaktig helg! Anne-Lise Andersen, NLP Coach og under utdanning og i studentpraksis som NLP Ernæringsterapeut.

- Tusen takk for ei fantastisk helg Du leverte til de grader og jeg anbefaler virkelig dette kurset på det varmeste. Agnethe Bjørkhaug, personlig veileder og motivator.

- Dette kurset i formidlingsteknikk er virkelig å anbefale!! Allerede første dagen hadde vi lært teknikker vi straks kunne ta i bruk Og Trines imponerende evne til å se hver enkelt og gi personlig feedback,  gav imponerende utvikling på  bare 3 dager!! At jeg til daglig er så heldig å faktisk jobber sammen med denne dama, gjør at jeg virkelig har troen på å lykkes!!   Solveig Bjørkmo, under utdanning og i studentpraksis som NLP Ernæringsterapeut


Tid,  pris, påmelding
3 dager onsdag 21/11 – fredag 23/11, kl 08:30 – 16:00 hver dag. Antall kursplasser er 8. 

Pris kr 9500,-. Undervisning er fritatt mva. Enkel lunsj inngår i prisen. Påmeldingen er bindende og gjøres under ved at påmeldingsavgift kr 1500,- betales.  Resten av kursavgiften faktureres med forfall 4 uker før oppstart.

           
Du er hjertelig velkommen!          

Trine  

 

Registreringsskjema