KURS: Lettere m/TD-metoden

Er du lei av fagre løfter om quick fix-slanking? 
Trine Dahlmo tilbyr deg det motsatte – en måte å leve lettere på for alltid.

Kurset er for deg som vil gå ned i vekt og kanskje blikvitt andre helseplager på kjøpet.  Trines enkle metode hjelper degå lykkes! Følger du noen få regler, kan du spise det du liker – bådekarbohydrater og fett – mens du går ned i vekt.  Ja,selv ferdigmat kan være en del av ditt helsefremmende og vektreduserendekosthold. 

Når du slipper å forsake mye av den maten du liker best, vil du oppleve mestring,nytelse og glede og bli ytterligere motivert. Du slipper også å veie mateneller telle kalorier. Metoden er enkel å følge i en travel hverdag medfamilie, venner og aktiviteter.

Kursholder er Trine Dahlmo, Ernæringsterapeut, NLP Coach, helseblogger, forfatter hos Cappelen Damm, kurs- og foredragsholder. Mer om Trine her.

Metoden du lærer er TD-metoden (Trine Dahlmo metoden), og er utviklet av Trine som et resultat av de erfaringene hun har gjort i sin mangeårige klinikkpraksis. Hun lot seg tidlig forundre over at både karbohydratrike- og fettrike vektreduksjonsdietter syntes å fungere, og stilte seg spørsmålet Hvordan kan de tilsynelatende motstridende metodene gi like gode resultater?

Svaret hun fant resulterte i TD-metoden. Med den kan du redusere vekten og bedre helsen med både karbohydratrike- og fettrike måltider. Når det ikke er nødvendig å velge mellom de nybakte rundstykkene og fløtesausen, blir veien til et lettere og friskere liv mer overkommelig å følge.

– En bred vei er lettere å følge enn en smal –


kurset lærer du hvordan du i praksis bruker TD-metoden i din alminnelige hverdag. Du får også svar på hvordan såkalte livsstilsrelaterte helseplager og sykdommer utvikles, og hvordan de ved hjelpe av enkle grep i kostholdet kan bedres eller kureres. Kurset holdes som klasseromsundervisning og er svært praktisk orientert. Du vil oppleve at undervisningen er gjennomsyret av en ”rød tråd” – NLP – en optimistisk og målrettet metode for å oppnå de mål man setter seg i livet. Neste kursoppstart er vinter 2018. Kurset holdes over 5 ganger 90 minutter slik:

– Onsdag 24.01.2018, kl 16:15
– Onsdag 31.01.2018, kl 16:15
– Onsdag 14.02.2018, kl 16:15
– Onsdag 07.03.2018, kl 16:15
– Onsdag 21.03.2018, kl 16:15

Påmelding gjøres under. Påmeldingen er endelig når kursavgiften kr 3.200,- er betalt.

Sted NLP Coach Team sine kurslokaler i Sørlandsveien 50, 2. etg.

InspirasjonSkaff deg gjerne Trines bok Lettere i fbm. kurset. Den beskriver kostholdsmodellen TD-metoden samt mentale strategier som kan hjelpe deg å ikke bare nå ditt mål, men beholde det for alltid. Bokens fås hos alle bokhandlere. Omtale av boken finner du her.

La deg gjerne også inspirere av Trines helseblogg «Helseinspirator». Her kan du få inspirasjon til ditt kosthold og din livsstil.


Du er hjertelig velkommen

Trine :)

 

Registreringsskjema