Kunstig intelligens i helsetjenesten

Her booker du din plass og betaler for deltakelse på konferansen Kunstig intelligens i helsetjenesten, den 18.-19. juni 2019 ved Scandic hotel Havet i Bodø. 

Deltagere som ønsker ønsker hotellovernatting i Bodø dagen før konferansen starter (17.-18. juni) bestiller det selv direkte til konferansehotell eller annet hotell i Bodø.

Konferansen er i utgangspunktet betydelig subsidiert av arrangøren. Det er derfor bare gitt et begrenset påslag for konferanseavgift som er innbakt i prisene for hotell- og dagpakker. 

Samtlige deltagere på konferansen MÅ bestille dagpakker for de dager man deltar; det gjelder også de deltagere som ikke bestiller hotellovernatting. 

Lunsj er inkludert.

Medio juni er høysesong for flyreiser og hotellovernattinger i Bodø. Vi anbefaler derfor deltagere om å booke både hotell og flybilletter snarest mulig. Dersom flybillettene bestilles via G-travel, telefon 75401010, attention Marit Stenvik, vil deltagerne oppnå HelseNord-pris ved å oppgi "Konferanse om kunstig intelligens i helsetjenesten, Bodø 18.-19. juni 2019". 


 

Registreringsskjema