Treningsstevne / Kretscup

Treningsstevne lørdag 9. februar i Laksevåghallen

Dette stevnet erstatter Kretscup 9. februar, og vi gjør det litt enklere og litt mer uformelt for å få flere med. Her kan man få trent både kamp og mønster, samt få gått mønster med bedømmelse og/eller gått kamper. Alle som er 8 år og eldre kan delta.


Vi setter opp forslag til kamper ut i fra vekt, høyde, alder og grad, men deltagerne kan si i fra på stevnet om de ikke ønsker å gå noen kamper, eller hvis de ønsker å gå mot andre. Da unngår vi at noen går på matten ut at de har lyst!


På mønster setter vi opp forskjellige klasser for de som ønsker å gå mønster. De vil da få en vanlig poengbedømmelse, samt en forklaring på hva de ble trekt for. Da lærer man mer :-)


Dette er et stevne for alle uansett nivå, og det blir gøy å være med. Vi setter opp kamptreninger og mønstertreninger slik at man kan få tips og innspill. Det blir medalje til ALLE som deltar!


Oppstart og nøyaktige tidspunkter blir sendt ut til de som melder seg på. Normalt varer stevnet fra ca 9-16. Påmeldingsfrist torsdag 31. januar , ingen påmeldinger etter dette!!!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon