Kosmetiske ingredienser III - videregående kurs

TILBYS BÅDE FYSISK OG ONLINE  


Forkunnskaper:

En forutsetning for å melde seg på er at du allerede har gjennomført eller er påmeldt både  Kurs i kosmetiske ingredienser (I) - grunnkurs og Kurs i kosmetiske ingredienser II- videregående kurs


Mulighet for å delta på kurset online

Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post. 


Kursinnhold:

Kort introduksjon i kjemi og utvalgte kjemiske stoffgrupper.  På dette kurset går vi i dybden på utvalgte aktive ingredienser, blant annet antioksidanter, vitaminer og mineraler, brukt i kosmetikk.  Du får innsikt i deres egenskaper, og hvordan de virker på og i huden.  Vi går igjennom ulike former for transportsystemer for aktive stoffer. Du vil også lære å tolke ingredienslisten i forhold til kjemisk form og konsentrasjoner av de ulike innholdsstoffer. Kurset har til formål å gi deg større innsikt i kosmetisk kjemi og bedre forståelse for kosmetiske produkters virkning.  


Målgruppe: 

Alle som jobber med salg, rådgiving, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge (farmasøyter, hudpleiere, dermatologiske sykepleiere, fagansvarlige, produktansvarlige, produsenter og importører)  

Kurset gir  FEVU poeng

Les mer: http://www.derma-kurs.no

Registreringsskjema

Jeg ønsker å delta på følgende måte:
 *
Klasse/kategori
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
By
 *
Yrke
 *
Firmanavn
Org.nr.
Evt. opplysninger om matallergier ift. servering
Kampanjekode
 
 *