Påmelding kortkurs / helgekurs LBK 2020


KORTKURS SESONGEN STARTER 23. MAI 2020


KORTKURS

Kortkursene er primært helgekurs lørdag-søndag med oppstart 13:00 på lørdag og 12:00 på søndag. Varighet per dag er ca 3 timer (hvis ikke annet opplyst). Merk at oppstart kan bli skjøvet på dersom værmeldingen ikke er med oss. Vi holder alt utstyr, med unntak av neoprensko (anbefales). Det vil være 1 instruktør per 7-8 deltakere. Det settes sammen grupper som er ganske homogene mhp. alder og ferdighetsnivå. Kortkursene er for 12 år og oppover, men yngre deltakere går helt fint sammen med en forelder eller eldre søsken. Dersom vi mot all formodning må avlyse grunnet dårlig vær eller sykdom, vil en få mulighet til å ta igjen tapt kursdag på en valgfri dag hvor det arrangeres annet kortkurs.ANDRE SPØRSMÅL 

Dersom du ikke får meldt deg på, skyldes det at kurset er fullt. Ta eventuelt kontakt oss på kurs@lysakerfjorden.no Har du spørsmål om kurs og nivå, send oss en mail og vi tar kontakt med deg.


VI TILBYR OGSÅ  

Privattimer med profesjonell trener

Kortkurs

Sommerskoler 

Bedriftseventer

Mer om vårt tilbud på lysakerfjorden.no


All deltagelse på kurs og trening i LBK regi skjer på eget ansvar. LBK tar ikke ansvar for slitasje eller skader på deltagernes utstyr. Ved bruk av LBK utstyr vil slitasje/skade på LBKs utstyr som skyldes normal trenings-/kursaktivitet dekkes av LBK, men LBK forbeholder seg retten til å kreve erstatning for uaktsom bruk av klubbens utstyr.

 

Registreringsskjema