Konkurranselydighet trinn 1 - GRUNNFERDIGHETER

Har du planer om å konkurrere i lydighet, bruks eller rally med hunden din? Eller synes du bare det er gøy å trene hund? Da er dette kurset perfekt for deg!Når du skal klikkertrene en framtidig konkurransehund bør du ikke begynne å tenke på de ferdige øvelsene med en gang – det du skal begynne med er GRUNNFERDIGHETENE. Grunnferdighetene er grunnleggende adferder som inngår i de fleste ferdige øvelser.

På dette kurset lærer du å trene ca. 17 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte av når du skal trene videre både innen blant annet lydighet, bruks, rally og agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan de 17 grunnferdighetene kan du enkelt lære den hva som helst etterpå.

Som på de andre Canis-kursene er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Kurset går over 8 kvelder en gang i uken og er åpent for alle hunder uansett alder – og eiere som er motivert for å trene i mellom kurskveldene :)

Vi starter med teori den 09januar kl 18:00- ca 20:00, praksiskveldene går torsdager 18:00 - 20:00 

Instruktør: Anette Matland

Anbefalt bok til kurset, kan bestilles som e-bok på www.canis.no:
– Lydighetstrening i teori og praksis, av Cecilie Køste og Morten Egtvedt

Velkommen på kurs! :)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon