Trine Dahlmo-metoden - kursserie

Få et lettere liv med Trine Dahlmo-metoden!  Lavere vekt, mer energi og for mange, en bedre helse. Alminnelig mat, ingen kaloritelling eller veiing av maten! Kurs i gruppe og i tillegg personlig oppfølging. 


Kom i gang-kurs 
Dette er første modul i kursserien med 3 personlige motivasjonsmøter sammen med din kursholder, 11 timers kurs i gruppe, og du kan veie deg sammen med din kursholder om du ønsker det. Pris kr 5.250,- 4 måneder. Inkl. kursbok og boken Lettere. 


Lettere hverdag-kurs
Dette er andre modul i kursserien med 2 personlige motivasjonsmøter sammen med din kursholder, 8 timers kurs i gruppe, og du kan veie deg sammen med din kursholder om du ønsker det. Høstens kurs er pilotgrupper hvor vi tester kursmateriellet. Det gis derfor 20 % rabatt på kursavgiften. Ordinær pris er kr 4.650,- Du sparer kr 930,-. Pris kr 3.720,- 4 måneder. inkl. kursbok


Høsten 2020 holdes disse sted-kursene

  • Modul 1: Kom i gang-kurs med Jessica i Løten
  • Modul 1: Kom i gang-kurs gr. 3 med Trine i Mo i Rana, tirsdager
  • Modul 2: Lettere hverdag-kurs gr 1. med Trine i Mo i Rana
  • Modul 2: Lettere hverdag-kurs gr. 2 med Trine i Mo i Rana (fulltegnet)

Informasjonsflyer til hvert kurs finner du i menyen til høyre eller under (som PDF). Vi ber deg om å lese den før du melder deg på kurs.

Trines kom i gang kurs er fulltegnet. Om du ønsker å lære Trine Dahlmo-metoden kan dette være alternativer
1) Delta på Trines nettkurs. Informasjon finner du her
2) Få personlig oppfølging hos Trine eller Jessica. Ta kontakt pr mail: kontakt@trinedahlmo.no så finner vi en god løsning for deg.
3) Reservere plass på Kom i gang-kurset som starter i januar 2021. Send bare mail til samme adresse som over, så noterer jeg deg på ventelisten.

Hjertelig velkommen!

Trine og Jessica :)

 

Registreringsskjema