Kom i form ferie for glade jenter 2019

Lørdag 25. mai  2019 fra Værnes – 1 uke
Flytiderkommer

- Med påfyll av motivasjon, kunnskap og gode minner møter du sommeren med fornyet giv -

Overnatting: Del i dobbeltrom eller familierom med balkong eller markterasse på Magic Life Plimmiri, 4+ stjernes, all inclusive. Hotellet ligger ved stranden.

Informasjon om hotellet på Rhodos finner du her.

Du får denne uken oppleve:

  • 2-3 daglige lystbetonte og effektive treningsøkter. Om du er utrent eller viderekommen, vil vi sørge for at du får utbytte av treningen. Alle kan – på sin måte!
  • 3 inspirasjonsforedrag om motivasjon, trening, kosthold og livsstil.
  • Du kan en av dagene velge å delta på utflukt til den sjarmerende byen Lindos. Du betaler da en egenandel for buss, og kjøper selv mat når du er på utflukten.
  • Magic Life Plimiri kan friste med et rikholdig og deilig utvalg av mat. Vi arrangerer det slik at alle som ønsker det kan spise måltidene sammen med de andre deltakerne. All mat og drikke er inkludert i prisen. Sammen kan vi nyte deilig mat og sosialt samvær.

«Kom i form Ferie for glade jenter» vil inspirere deg til å fortsette med den gode livsstilen når du kommer hjem.

De ansatte i NLP Coach Team AS har en omfattende kompetanse og erfaring innen helsefremmende motivasjonsarbeid. Foruten å holde kurs, foredrag, teamutvikling og utdanninger driver de klinikkpraksis hvor enkeltpersoner og små grupper tilbys NLP Coaching, ernæringsterapi, personlig/rehabiliterende trening og gruppetrening. Vi i NLP Coach Team brenner for å inspirere mennesker til å bli friske, sterke og lykkelige.

Priser: Kr 14.950,- for del i dobbeltrom. Ved påmelding betales depositum på kr 3.000,- for å sikre reservasjonen og for administrative kostnader.

Påmelding og betaling av depositum skjer nedenfor. Hovedbeløp faktureres og forfaller til betaling 45 dager før avreise.

Avbestillingsregler
Ved evt. avbestilling refunderes ikke depositum. Ved avbestilling tidligere enn 65 dager før avreisedato, refunderes evt. innbetalt hovedbeløp. Ved avbestilling 65-14 dager før, refunderes 80 % av hovedbeløpet. Ved avbestilling 14-5 dager før, refunderes 50 % av hovedbeløp. Ved avbestilling etter det, eller ved utelatt fremmøte, gis det ingen refusjon og hele reisen anses som bestilt.

Pris – Tillegg

  • Singel rom: Tillegg kr 5.565.-.
  • Buss t/r for dagstur til Lindos, kr 450,-
  • Vi setter opp buss fra Værnes som går nordover til Mo i Rana like etter at flyet har landet. Pris per plass kr 1.500,-
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Ferieskatt til hotellet, ca.4,00 euro per. rom/leilighet per natt (betales ved ankomst)

Du er hjertelig velkommen!

Trine og Lena :)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon