KIL eSport

KIL eSport

Glede, Mestring, & Tilhørighet

 

Konnerud Idrettslag inviterer Konnerud-ungdommen til å bli med på KIL eSport! Dette blir et unikt eSport tilbud for gaming interesserte ungdommer, som ønsker å bli en del av vårt eSport miljø. På KIL eSport har vi glede, mestring og tilhørighet som kjerneverdier, og vi ønsker å skape et kult gaming miljø på Konnerud sammen med ungdommene. 

Vi skal legge tilrette for at ungdommer på Konnerud får muligheten til å utvikle seg som eSport utøvere, gjennom å bygge et robust gaming miljø med et sterkt utviklingsfokus. 

Konnerud Idrettslag har et eget og unikt eSport-rom på Aktivt Konnerud, som vil være KIL eSport sin hovedarena. Her vil vi ha treninger, konkurranser, liga kamper og spillkvelder, i tillegg vil vi også ha streaming sendinger live fra Aktivt Konnerud og eSport-rommet.

Treninger blir Tirsdager og Torsdager. Fredager hver andre uke blir det spillkveld hvor besøkende kan komme innom og sjekke ut Esporten. 
Vi melder på lag i Rocket League og Counter Strike i Telialigaen og ungdommene styrer selv med kampavvikling gjennom gamer.no

Vi har lag i TeliaLigaen i Rocket League og CS. Vi spiller også spill som fortnite, fifa, hearthstone og mer. Kom gjerne med forslag.


Er du medlem i KIL-Esport har du gratis inngang på Esportkveldene.

Aldersgrense er 12-19 år. (Fra 7.-trinn)


Bli med i KIL eSport sin Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/258185034888730/ 

Har du spørsmål eller ønsker du å bidra?
Kontakt Brage på brage@konnerud.no

 

Registreringsskjema