Kick-start året med oss! (Fasteimiterende diett)

Denne kvelden er for deg som har vært med på et av våre kurs i fasteimiterende diett eller er registrert som pasient hos oss på Balderklinikken. 

Dette blir en kveld for å bygge opp kroppen! Her vil du få servert mat som bidrar til nettopp det, og Inge Lindseth forteller om hvordan du kan støtte kroppen best mulig mellom fasteperiodene - oppbyggingsperiodene. Han vil også snakke om siste nytt innen forskning på fasteimiterende diett og "tidsbegrenset spising". 

Om du har glemt hva som er gode grunner til å faste, vil du få flere påminnnelser om dette i løpet av denne kvelden. :-) 

På denne kvelden vil også et tillegg og til dels et alternativ til vanlig fasteimiterende diett presenteres, som i mindre grad baserer seg på begrensing av kalorier, og som er mer fleksibel med hensyn til hva du spiser: Ketogen fasteimiterende diett. Silje Pedersen har igjen laget oppskrifter. Dette alternativet skal ikke erstatte den vanlige fasteimiterende dietten/Prolon, men være en mildere utgave som kan brukes av og til, når man uansett ikke er klar for en full fasteimiterende diett. 

Maten som serveres denne kvelden er ulike varme og kalde retter, først og fremst vegetarretter - og økologisk så langt det går. 

Vi vil gjerne at du starter "bedre-helse-enn-noensinne-året" sammen med oss, så meld deg på med en gang.  Det er nå omtrent 100 stykker som har vært på kurs hos oss, men vi har kun 35 plasser til denne kvelden. 

Siste frist for påmelding er 9. januar 2020 kl 16.

Selv om du har vært med på et kurs for viderekommende tidligere, er kurset noe som kan passe deg. Repetisjon kan alltid trengs, og det vil være noe nytt å hente også. Maten du får servert er også grunn nok til å komme i seg selv!


Program: 

- Matservering fra kl 1700

- Foredrag av Inge Lindseth, kl 1730

- Diskusjon og spørsmål, kl 1830-1900


Meny: 

- Salat med granateple, mango, fetaost, rødløk, persille, ruccola  og quinoa

- Kefir, honning og cashewnøtter

- Lever og løk

- Naturris m/gurkemeie 

- Blomkålkarbonader

- Samt mer... 


Dette er et bedre måltid som er laget av vår utrolig flinke kokk Sara!


Påmelding er bindende. Det gis ikke refusjon av påmeldingsavgift (uansett årsak).    

Registreringsskjema