JENTEBØLGEN HØNEFOSS

JENTEBØLGEN HØNEFOSS arrangeres for 4. gang. Dette trimarrangementet er for spreke kvinner i alle aldre. Om du går eller utfordrer deg selv til maks fart i 5 km spiller ingen rolle, velkommen er du uansett! 

Jentebølgen Hønefoss har fokus på FYSAK (fysisk aktivitet) og har derfor ingen individuell tidtakning. Det blir ingen resultatliste - alle er jo vinnere uansett. Her er det fokus på FOLKEHELSA!

Arrangementet er flyttet til Eggemoen fotballbane (militærleiren) og selve 5 km distansen foregår i Eggemomila sin 5 km trase. Løypa er merket hele året, så løypa kan utøves og trenes i når som helst. Hele løypa er skjermet for biltrafikk og foregår på skogsveier. Underlaget er mykt og behagelig å trimme på.

Barnebølgen, 400 m og 1 650 m, går av stabelen før 5 km-bølgen. Begge bølgene har egen oppvarming. Før oppvarmingen til Jentebølgen blir det underholdning.

Jentebølgen Hønefoss 2018 er starten på et nytt konsept vi skal prøve ut. Noe info har vi klart, mer kommer etterhvert.

Generell info:

* Overskuddet av arrangementet går til RIGHT TO PLAY 

* Samler aktuelle spennende aktører på fotballbanen (jf "løp for kvinner") - et marked

* Goodibag til de 100 første påmeldte (5 km)

* Medaljer til alle deltakerne (uansett distanse)

* Fruktbeger og drikke ved målgang (uansett distanse)

* DELTAKERAVGIFT: t.o.m. 31.12.2017
- Jentebølgen kr 200,-
- Barnebølgen kr 75,- 

* AGENDA:  6. juni 2018 kl 18 - mer detaljer kommer senere!

Refusjon av startkontingenten
Det er ingen refusjon av av startkontingenten. Arrangøren har faste kostnader (medaljeinnkjøp, servering, utstyr og annet), uavhengig av om dem påmeldte deltar eller må melde forfall. Det er mulig å overføre startavgiften til Jentebølgen 2019, mot gyldig legeattest. Legeattest og kvittering må være sendt arrangøren senest en måned etter løpet.


 
Registreringsskjema