JENTEBØLGEN HØNEFOSS

JENTEBØLGEN HØNEFOSS 2019 arrangeres for 4. gang. Dette trimarrangementet er for jenter i alle aldre. Om du går eller utfordrer deg selv til å løpe i maks fart i 5 km spiller ingen rolle, velkommen er du uansett! Før jentebølgen blir det barnebølgen (både gutter og jenter).  Så bli med torsdag 06.06.2019!

Jentebølgen Hønefoss har fokus på FYSAK (fysisk aktivitet) og har derfor ingen individuell tidtakning. Det blir ingen resultatliste - alle er jo vinnere uansett. Her er det fokus på FOLKEHELSA!

Arrangementet finner sted i Søndre Park i Hønefoss. Barnebølgen foregår i selve parken. Jentebølgen benytter seg av parken og området mot Schjongslunden og tilbake. Start og mål er i Søndre Park. Løypa er ca 5 km.

Barnebølgen, 400 m og 1 600 m, går av stabelen før 5 km-bølgen. Begge bølgene har egen oppvarming. Før oppvarmingen til Jentebølgen blir det underholdning.

Jentebølgen Hønefoss 2019 er et samarbeid mellom Foreningen Treningsglede, Barneløpskarusellen Ringerike og Ringerike vgs Idrettslinja 1IDA.

Generell info:

* Overskuddet av arrangementet går til veldedighet 

* Stand med aktuelle bedrifter i Parken.

* Løypetrøye til de hundre første påmeldte på Jentebølgen

* Medaljer til alle deltakerne (uansett distanse)

* Fruktbeger og drikke ved målgang (uansett distanse)

* Flotte uttrekkspremier

* DELTAKERAVGIFT:  (inkl administrasjonsavgift til deltager.no kr 20,-)
- Jentebølgen kr 200,-
- Barnebølgen kr 60,- 

Henting av startnummer skjer onsdag 5. juni i et av Jentebølgens samarbeidspartnere sine lokaler. 

* AGENDA:  6. juni 2019 - arrangementet starter kl 18 og avsluttes senest kl 20


Refusjon av startkontingenten
Det er ingen refusjon av av startkontingenten. Arrangøren har faste kostnader (medaljeinnkjøp, servering, utstyr og annet), uavhengig av om dem påmeldte deltar eller må melde forfall. Det er mulig å overføre startavgiften til Jentebølgen 2019, mot gyldig legeattest. Legeattest og kvittering må være sendt arrangøren senest en måned etter løpet.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Din alder
 *
Arbeids/Skole/Barnehage/Privat
 *
 *