"Jagesåret." Et foredrag om å finne øyeblikket hvor beslutninger tas.

 Et foredrag om å finne øyeblikket hvor beslutninger tas.
"Jagesåret" omhandler en søken rundt hva som driver oss fremover på godt og vondt.
I sitt tredje foredrag i serien #heimevernet forsøker yogalærer, filosofistudent og sosionom Siri Tuseth å finne ulike vinklinger på hva som gjør at vi mennesker finner mening og  trenger å kjenne på mening i oss selv og med de rundt oss. Og ikke minst forsøker  hun å gi noen teorier rundt hvor det blir for mye. Hvor vi ikke klarer å stoppe, endre eller ivareta  uten en ærlig og kraftig dose innsats og tålmodighet.

Vi skal snakke om avhengighet som vi alle bærer på i stort og smått. Det å tørre å møte opp og det å skape en  god hverdag. Det å velge nettopp det gode, om ikke akkurat i nuet, men for det som skal komme er en disiplin som til tider  krever kjærlighet og omsorg for seg selv.

Mange, utrolig mange av oss er fullstendig nybegynnere i å ivareta. Ivareta oss selv, som  videre vil ivareta det rundt oss i stort og smått. Vi tror ofte at vi må fortjene eller at vi har gjort oss fortjent til noe. Ikke velge, skape eller endre. I dette ligger mye uforløst skam, frustrasjon og sinne. Vi er kanskje blitt opplært til dette, eller har manglet rollemodeller i oppveksten rundt ro, stillhet og kunsten å stanse i tide.

Det bli som vanlig historier og fag flettet sammen. Garantert noe du er enig eller uenig i.
Siri grugleder seg som allitd, men håper veldig at du vil komme og høre på.

Tildigere foredrag har vært: "Førstehjelpskurs for sjela"

                                                  "Voksesmerter og Voksensmerter"

Alle foredragene er uavhengige hverandre, men har også en forbindelse i  overordnet tematikk og undring. 

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon