Israelkonferansen 2019

Ta med hele familien til Israelkonferansen 2019!


Hold av MIFFs landsmøtehelg i 2019. Her blir det fremragende foredragsholdere, inspirerende sosialt samvær og MIFFs generalforsamling m.m. Egne priser for barn. 

MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på Scandic Sørlandet i Kristiansand fredag 31. mai til søndag 2. juni. Ta med familie og venner og kombiner gjerne deltakelsen med et besøk i Kristiansand Dyrepark som ligger like ved.

Israel-konferansen er en blanding av faglig påfyll med spennende foredrag av dyktige foredragsholdere, organisasjonsarbeid med MIFFs generalforsamling og sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet. 

Prisene for MIFFs Israelkonferanse og landsmøtehelg ser du under overskriften "Priser". Foreta dine valg  det står "registreringsskjema".  Merk at du kan legge til flere deltagere på én bestilling.  Egne priser for barn opp til 12 år står nederst på prislisten. 


Tentativt program

Programmet er ikke helt fasttømret, men det er klart at landsmøtet åpnes fredag kveld med foredrag av representant fra Israels ambassade. Det blir også foredrag av forfatter og journalist Alf R. Jacobsen, hvor han kritiserer sin tidligere NRK-kollega Odd Karsten Tveits nye bok.

Den jødisk-nederlandske forfatteren Leon de Winter holder to foredrag i løpet av helgen. Tittel på foredragene blir Hvorfor jødene har en dyster framtid i Europa og Hvorfor jødene har en lys framtid i Israel. De Winter er en fremragende forfatter og inspirerende foredragsholder, og er en godt kjent offentlig debattstemme i Nederland.

Den siste foredragsholderen som foreløpig er bekrefter er IDF-oberstløytnanten Grisha Yakubovich, som er israelsk ekspert på situasjonen på Gaza-stripen. I tillegg til dette blir det andre miniforedrag, panelsamtaler, opplæringskurs for MIFF-medlemmer og festmiddag med underholdning lørdag kveld. Se miff.no for mer info når det nærmer seg.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *