Introkurs på Stokkavannet

Velkommen til introkurs   

NPF Introduksjonskurs  (Stokkavannet) er for alle som ønsker å benytte klubbens kajakker på Stokkavannet. Kurset går over tre timer, gir en introduksjon til kajakk, utstyr og klubbens rutner. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling. Padleglede og riktig bruk av klubbens utstyr står i fokus. 

Et introkurs er ikke grenspesifikk, dvs. at pensum er likt uansett kajakktype. På SKK sitt introkurs på Stokkavannet benytter vi flattvannskajakker. Disse har en lett konstruksjon og et design som prioriterer fart og gir bedre rom for et effektivt fremdriftstak. Flattvannskajakker kommer i forskjellige bredder og på introkurset benytter vi stødige kajakker som er egnet for nybegynnere.

Etter gjennomført kurs utstedes NPF våttkort. 

Med medlemskap og introkurs på Stokkavannet, får du tilgang til «Fjøset» og kan disponere klubbens kajakker på Stokkavannet, samt delta i klubbens aktiviteter på flattvann.

Kurset er beregnet på voksne og ungdom over 16 år.

Ta med håndkle og klesskifte. Våtdrakt kan lånes dersom du ikke har dette selv.

Oppmøte er ved Fjøset ved Dyrsnes naturlåve, Stavanger Friluftssenter, Gustav Vigelandsvei 86. Merk at det ikke er tillatt å kjøre bil ned til vannet. Det er ca 5-10 minutt å gå fra parkeringsplassen.                                   

For å delta på dette kurset må en være medlem i Stavanger kajakklubb. Om du ikke alt er medlem, kan du finne informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem  Medlemskontigent kommer i tillegg til kursavgift


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon