Utvidet introkurs m/padletur (dagskurs) Mo i Rana lørdag 15. august

Helgeland Kajakk tilbyr et utvidet introkurs med padletur (dagskurs) som gir NPF våttkort. Dette er kurset for deg som aldri har padlet før, men som har lyst til å prøve. Med på dette kurset har vi vært så heldige å ha fått til et samarbeid med Agnethe med sitt firma Helsecoach Agneteb som vil berike kurset/turen med sine kunnskaper.

Kurset passer for tenåringer og voksne i alle aldre. Første del av dagen blir viet til en enkel introduksjon til kajakken med nødvendig utstyr og bekledning samt at du får en innføring i grunnleggende padleteknikk. En viktig del av kurset er ellers viet sikkerhet. Våre instruktører er sertifisert gjennom Norges Padleforbund.

Kurset følger ellers Norges Padleforbund sitt kursopplegg, se http://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/introkurs-hav/. I tillegg til dette vil vi også gi deg et innblikk i hvordan kameratredning utføres. 

Vårt mål er at du skal få en trygg og god innføring i kajakkpadling. Etter gjennomført kurs får du utdelt våttkort med oblat for introkurs. De fleste utleiere krever at du har våttkort for å få leie kajakk.

Etter at første del av dagen er gjennomført legger vi ut på en padletur i et rolig tempo som passer for alle. Underveis på turen gjør vi et strandhogg for litt drikke og noe å bite i. Under pausen vil Agnethe dele sine kunnskaper med oss. Etter en trivelig og avslappende pause vender vi så kajakkene tilbake til utgangspunktet for padleturen. 

Oppmøte: Holmen Vest senter på Ytteren lørdag kl. 09.30. Herfra vil det bli en kjøretur. Kanskje drar vi til et koselig fjellvann? Sted blir valgt ut fra vær og vindforhold. 

Tid: 5-6 timer
Pris: Kr. 2.000,- Alt inkludert, dvs. kajakk med utstyr, tørrdrakt med sko, NPF våttkort samt innlegg fra Helsecoach Agneteb

TA MED TIL KURS/TUREN:
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Klær for å ha på under pausen.

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjema under. Forhåndsbetaling ved påmelding. Vi praktiserer bindende påmelding.

Dersom værforholdene ikke skulle tilsi padling, forebeholder vi oss retten til å flytte kurset til en annen dato som passer for deg. 

Begrenset antall plasser så lurt å være tidlig ute. 

Se ellers vår nettside www.helgelandkajakk.no for mere informasjon og regler for avbestilling.

Vi ønsker deg velkommen til utvidet introkurs med padletur!

Ta kontakt på mobil 95173987 om du har spørsmål.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon