Høstmøte 8 november i regi av fagnettverket "Infeksjoner i Nord"

Velkommen til 2.a høstmøte i regi av fagnettverket  «Infeksjoner i Nord». Det ble i fjor avholdt et spennende møte med mange deltakere. Vi satser på å gjenta suksessen i år! Planen er å holde et årlig høstmøte for de med interesse for infeksjonssykdommer i Helse Nord men deltakere utenfor regionen er selvfølgelig velkomne. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge. 

Det er satt sammen et spennende program! Årets høstmøte omhandler antibiotika-bruk og forbruk, reisemedisin og bioterror. Møtet er fredag 8 november på Clarion Hotel The Edge i Tromsø og starter kl 10.  Registrering er fra kl 09.30.  Møtet er godkjent fra legeforeningen med 7 timer i et utvalg av spesialiteter – se programmet. For den som ønsker delta på hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. Programmet ligger under vedlegg lengst ned til venstre på denne siden. For å melde deg på, fyll ut registreringsskjema til høyre. 

Kurset ligger også i kurskatalogen fra legeforeningen med nr. 33731

Deltakeravgift er 900kr og er inkludert lunsj

Middag er på Full Steam i Tromsø kl 18.30 torsdagen 7 november (dagen før møtet). Det er bestilt buffet med kaldt og varmt bord samt dessert. Det blir guidet omvisning om den unike og interessante historien til Full steam med spennende smaksprøver. Dersom du ønsker delta koster dette 650 kr.

Eventuell flyreise og overnatting må deltakeren selv ordne. 

Alle foredragsholdere må også melde seg på.

Fagnettverket "Infeksjoner i Nord" består av: Sandra Åsheim (leder) overlege mikrobiologi Bodø, Hans Erling Simonsen overlege infeksjon Bodø, Tore Lier overlege mikrobiologi Tromsø, Dag Seeger Halvorsen overlege infeksjon Tromsø, Vegard Skogen overlege infeksjon Tromsø. Programmet er utarbeidet av medlemmene i fagnettverket.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon