Industridagene/Teknologidagen

Bli med på vårens vakreste industri- og teknologievent – Industridagene 21 og 22. mai –  i kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn.  

Den årlige Industrikonferansen i regi av Powered by Telemark og industrinettverkene i Telemark utvides i år til Industridagene/Teknologidagen i samarbeid med miljøteknologiklyngen Industrial Green Tech, IKT Telemark og Lederforum Grenland

21. mai videreføres den godt besøkte Industrikonferansen. På kvelden 21. mai vil du kunne bli med på et Industricruise på kanalbåten MS Henrik Ibsen med middag og gode relasjonsbyggemuligheter. 

22. mai  arrangeres Rundebordskonferanse før lunsj, med fokus på spørsmål av nasjonal og internasjonal interesse for industrien med politisk tilsnitt. Etter lunsj arrangeres parallellt Lederforum Grenland og Teknologidagen med fokus på IT og industri. 

Her kan du sette sammen din egen arrangementspakke fra Industridagene/Teknologidagen. 

Du vil også ha mulighet til å markedsføre din bedrift med stand i foajeområdet i Ælvespeilet begge dager. Du har valg mellom stands på seks og tre kvm, til en prisene er henholdsvis kr. 8000 og kr. 6000 ekskl. mva. Dersom du ønsker stand, meld din interesse til benita@telemarkoffshore.no innen 10. mai.

NB! De tre første til å melde interesse for stand vil få anledning til ti minutter presentasjon av egen bedrift på Lederforum Grenlands arrangement 22. mai.

Påmelding er bindende, og betaling skjer ved påmelding. 

NB! Dersom du ønsker tilsendt faktura i stedet for å melde deg på her, send epost med påmeldingsinformasjon til benita@telemarkoffshore.no - det påløper et fakturagebyr på kr. 65. 

Påmeldingsfrist 16. mai.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon