Hverdagshunden

Når valpeperioden er forbi er det fortsatt mange gleder i hverdagen, valpen har ikke så mange uhell inne lenger, valpebiting er mer eller mindre over. Vi kan glede oss over å følge valpen inn i unghundperioden, og da er det ikke uvanlig at andre utfordinger dukker opp. Hormoner jobber for fullt og unghunden får lav konsentrasjonsevne og «lukker» ørene.

De blir opptatt av andre ting, ønsker å utforske mer, mye hormoner som kan gjøre hunden ufokusert.


Viktigheten av god sosialisering fortsetter samtidig som de må fortsette å lære gode vaner og oppførsel. All trening er minst like viktig i denne perioden hvis man vil forebygge problemadferd.

Dette kurset passer like bra om du har gått valpekurs tidligere eller om dere skal på kurs for første gang. Vi tilrettelegger for hver enkelt deltaker for at dere skal få mest mulig ut av dette kurset.


Vårt mål er at du som hundeeier skal lære deg effektive treningsmåter som vil gjøre deg i stand til å takle nye utfordringer på egenhånd også etter kurset.


På dette kurset har vi spesielt fokus på tenåringshunden og vi går igjennom hvilke utfordringer som kan dukke opp i denne perioden. Vi går igjennom de grunnleggende tingene i hverdagen som å gå pent i bånd, selvbeherskelse, gode vaner, ikke hoppe, roligtrening, ikke bite og andre vanlige utfordringer i hverdagen. Vi tilpasser dette ut i fra ulike behov siden det er litt variasjon mellom hundene i denne perioden.


Vårt fokus med treningen er at hund og eier skal ha et godt samarbeid, bygge selvtillit og mestrings følelse for både hund og eier, slik at unghunden kan forsette å utvikle seg til å bli en trygg og fornøyd hund.

Kurst er fra klokken 19.30- 21.00


Instruktører er Thomas Håkonsløkken og Nina Tandberg

Begge utdannet instruktører via Norsk kennel Klubb og Norsk rallylydighetsforening.

Lang erfaring.

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Navn, alder og rase på hund
 *