Vårseminar 2019: Kan klimaet reddes?

Når: 22. mars - 24. mars 

Sted: Tonsenhagen Skole i Oslo

Kan klimaet egentlig reddes? Må det i det hele tatt reddes? Hvis det må, hvordan gjør vi det? Holder det med sparepærer eller må tyngre skyts til? Skal vi stole på at hver og en av oss tar ansvar, eller trenger vi at politikerne gjør det for oss? Og hvorfor gjør vi egentlig så mye vi vet er dårlig for klimaet?

Uansett hvor du bor i landet, dekker HU reise for deg. Vi spanderer også mat og overnatting. Bare husk sovepose og liggeunderlag. Alt dette for kun 300 kroner!

Pris for ikke-medlemmer: 500. Men hett tips: du kan melde deg inn og få medlemspris.


Vi bestiller reise for de som bor langt unna Oslo og dekker reisekostnader og dekker reisekostnader hvis reisen er gjort på billigst mulig måte og krav fremmes innen 30 dager. Alle påmeldte deltakere får informasjon om ankomst før seminaret. 

Vilkår ved påmelding:

Ved påmelding godtar du våre retningslinjer for egenandel, påmelding, avmelding og refusjon på HUs nasjonale arrangementer. Påmelding er bindende. Krav om reiserefusjon må framsettes innen 30 dager etter reisens slutt. Alvorlige brudd kan føre til at en ikke er velkommen på fremtidige arrangementer i regi av Humanistisk Ungdom.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Fødselsdato (dd.mm.åååå)
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
Poststed
 *
Forelder/foresatt/pårørende, navn
 *
Forelder/foresatt/pårørende, telefon
 *
Forelder/foresatt/pårørende, e-post
 *
Vi kan bestille reise for alle som bor lengre enn 4 timer unna Oslo.

 *
Spesielle ønsker (matrestriksjoner, sykdom, allergier, hjelpemidler for økt funksjonalitet, begrenset norskkunnskaper, eller annet som arrangørene bør vite om)
Kommentarer (allergier, medisiner, diett, m.m.)
BILDER: Godkjenner du at foto tatt av deg skal kunne publiseres på nettsider, i sosiale medier og i brosjyrer for å promotere Humanistisk Ungdom?
Godkjenning av bildebruk
 *
Klasse/kategori
 *
Når du melder deg på aksepterer du samtidig våre retningslinjer for egenandel, påmelding, avmelding og reiserefusjon.
 *
Kampanjekode
 
 *