Vårseminar 2019: Kan klimaet reddes?

Påmelding nå er bare gyldig med avtale! 

Når: 22. mars - 24. mars 

Sted: Tonsenhagen Skole i Oslo

Kan klimaet egentlig reddes? Må det i det hele tatt reddes? Hvis det må, hvordan gjør vi det? Holder det med sparepærer eller må tyngre skyts til? Skal vi stole på at hver og en av oss tar ansvar, eller trenger vi at politikerne gjør det for oss? Og hvorfor gjør vi egentlig så mye vi vet er dårlig for klimaet?

Uansett hvor du bor i landet, dekker HU reise for deg. Vi spanderer også mat og overnatting. Bare husk sovepose og liggeunderlag. Alt dette for kun 300 kroner!

Pris for ikke-medlemmer: 500. Men hett tips: du kan melde deg inn og få medlemspris.


Vi bestiller reise for de som bor langt unna Oslo og dekker reisekostnader og dekker reisekostnader hvis reisen er gjort på billigst mulig måte og krav fremmes innen 30 dager. Alle påmeldte deltakere får informasjon om ankomst før seminaret. 

Vilkår ved påmelding:

Ved påmelding godtar du våre retningslinjer for egenandel, påmelding, avmelding og refusjon på HUs nasjonale arrangementer. Påmelding er bindende. Krav om reiserefusjon må framsettes innen 30 dager etter reisens slutt. Alvorlige brudd kan føre til at en ikke er velkommen på fremtidige arrangementer i regi av Humanistisk Ungdom.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon