Hummerseilasen 2019

Medlemmer av Nesodden Seilforening, og andre seilervenner, ønskes velkommen til en sosial høstopplevelse på sjøen. Hummerseilasen har vært arrangert siden 2010, og i år er det altså 10-års jubileum! Seilasen legges alltid nærmest mulig fullmåne i oktober, derfor blir starten i år 10.10, med individuell kveldsseilas til Son. Målet fredag kveld er Skjærhalden på Hvaler. Restaurant Første Reis tar imot oss og tilbyr hummer! Det tilbys alternativ meny for de som ikke ønsker hummer. Menyforslag blir sendt ut på forhånd. Lørdag seiler vi fra Skjærhalden til Engelsviken. Vi bestiller bord på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant. For de som ikke får startet torsdag kveld er det et alternativ å møte opp i Engelsviken lørdag. Det er altså to muligheter:

1 - Classic: Start torsdag kveld, samling i Son. Seilas Son - Skjærhalden på fredag. Skjærhalden - Engelsviken på lørdag. Hjem søndag.

2 - Light: Direkte oppmøte Engelsviken lørdag ettermiddag.

Dette er ingen ordinær kappseiling, men litt fintrim og plagsomme loffematcher har forekommet! Arrangørene ser likevel ikke bort fra at det på distansen Son - Skjærhalden kan bli tidtaging med påfølgende resultatliste og premieutdeling. Det blir skippermøte med utdeling av seilingsbestemmelser torsdag kveld i Son.

Påmelding må skje snarest mulig, grunnet bestilling av bord/mat i Skjærhalden og i Engelsviken.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon