Høstsamling BSI Padling 1-3 november 2019

Høstsamling 2019 - BSI Padling

Det inviteres herved til BSI Padling sin årlige høstsamling. Denne samlingen er for alle medlemmer som har grunnkurs hav (eller elv om noen av elvepadlerene våre har lyst til å bli med). 

Vi legger opp til en morsom og lærerik helg med mye padling og sosialt samvær. Det blir turer og workshops i forskjellige tema både lørdag og søndag. Programmet som er satt opp under er veiledende. Dersom det er ønsker om andre tema (f.eks. navigasjon) kan vi justere. Så har du noe du har lyst til å gjøre/trene på/oppleve er det lurt å ta kontakt så skal vi prøve å få det til. Klubben har mange dyktige og ivrige aktivitetsledere, turledere og veiledere som kan bidra til at alle får utfolde seg på det nivået de ønsker. 

Det vil lages et facebookarrangement også. Men påmelding er på deltaker.no. Facebookarrangement blir for praktisk informasjon og organisering av kjøring, fordeling rorbuer med mer. 


Program

Fredag:

Avreise klubbhus: Ca. 1800 (må anses som veiledende, det kan bli endret). 

Det blir ikke felles middag fredag kveld. Vi oppfordrer de som er i samme rorbu til å organisere  middag sammen. 

Dersom været er strålende (dvs. lite vind) kan det være aktuelt med en kort kveldstur på sjøen (mørkenavigasjon) hvis det er ønsker om det. Men det er kun hvis været er fint.


Lørdag: 

  • Dagstur
  • Teknikk - båt/årekontroll (dette er for deg som har lyst til å bli bedre til å manøvre kajakken din både uten og med vind)
  • Brottpadling (flere nivå etter behov/ønsker)
  • Rulletrening (kan settes opp hvis ønskelig)

Felles middag på kafeen ca. 19.00


Søndag:

  • Dagstur (litt kortere enn lørdag)
  • Redningstrening (organisert med mindre grupper og ulike hendelser)
  • Teknikk/rulle/brottpadling (avhengig av ønsker)


Praktisk informasjon

Tidspunkt: 1-3 november 2019 (padling lørdag 2 og søndag 3 november).

Sted: Glesvær Rorbu, Holmen 11, 5381 Glesvær.

Overnatting i rorbuer: Sengetøy og håndkle må tas med eller kan leies for 100kr/sett (avtales med Glesvær Rorbu)

Betaling: 300kr som betales ved påmelding på deltaker.no (bindende påmelding)

Avmelding: Hvis du blir forhindret fra å komme får du refundert betalingen dersom noen andre overtar din plass. Hvis plassen blir stående tom må du betale uansett årsak for avmelding. 

Mat: Alle er ansvarlige for egen frokost og lunsj, samt middag fredag. Lørdag har vi reservert bord på kafeen og spiser sammen. Men den enkelte deltaker betaler selv for midddagen sin der. 

Rydding: Rorbu skal ryddes ihht sjekkliste før avreise. Utvask er inkludert i leigeprisen, dersom rorbu ikkje er rydda ihht sjekkliste kan etterfakturering påberegnes. 

Innsjekk/utsjekk: Innsjekk mellom kl. 14:00 og 21:00 ankomstdag, utsjekk før kl. 12:00 avreisedag. Nøkler ligger på kjøkkenbordet i rorbuen. 

Transport: Vi oppfordrer til samkjøring. 

Utstyr: Kajakk, åre, vest, spruttrekk, padleklær og sko kan selvølgelig lånes.


Håper flest mulig kommer. Det er mulighet til å utvide med antall deltakere hvis det er stor interesse. Anbefaler alle å melde seg på snarest mulig. Ta kontakt hvis du har spørsmål.


Mvh

Anja og resten av styret i BSI Padling


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon