Høstekurs for barnehager

Høstefest for barnehager! 

 

Noen voksne sier at barn ikke liker grønnsaker, men det er vel bare tull! Det finnes mange forskjellige grønnsaker, og vi vet at alle liker grønnsaker i en eller annen form eller farge. Grønnsaker er kult! De har sterke farger, god lukt og smak.

På høstefest for barnehager skal vi inspirere barnehagebarn og –ansatte til å spise og lage og mer sunn, god og spennende mat av sesongens knallgode grønnsaker. Dere får lære om hvordan grønnsaker spirer og vokser, dra opp grønnsaker fra åkeren, smake på grønnsaker dere høster selv og lære om kretsløpet i naturen. Etter kurset får dere med massevis av digge økologiske rotgrønnsaker og oppskrifter på Geitmyras knallgode grønnsakssupper til deres egen høstfest i barnehagen.


Kurset varer i ca en time. Vi møtes ved hovedinngangen til Geitmyra skolehager i Kierschowgate og ikke Geitmyra gård.

Vi anbefaler å ta med barna fra storbarnsavdelingen (3-6år) eller førskolegruppen.


Påmeldingsinformasjon

Vi legger ut én plass til hvert kurs. Én plass er en gruppe med max 15 barn + minimum 2 ansatte. Kurset koser 250,- per barnehagegruppe.

Bindende påmelding.
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Du vil få en bekreftelse på denne påmeldingen på epost. Får du ikke denne, sjekk i spamfilteret.

OBS! Det er ingen parkeringsplasser tilknyttet Geitmyra skolehage. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.


Er det ingen flere plasser? Send oss en mail, så setter vi dere opp på mailinglisten for barnehager, slik får dere vite først når vi legger ut nye kurs.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål vedrørende kurset.

E-post: brita@geitmyra.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon