Hata-Yoga Klassisk

 Hata-Yoga Klassisk Torsdager kl.20.00-21.30 Hata-Yoga Klassisk er en yogatime som er fin for deg som er begynner eller litt øvet. Timene er mer aktive enn Yoga Ro og inneholder klassisk solhilsen fra Hata-Yoga. Hata-Yoga Klassisk timene starter med en enkel meditasjon for å lande oss i rommet og i kroppen. Kurset inneholder flere typer pranayamas (pusteøvelser) og bandhas (energi låser), som vi går igjennom i løpet av de 12 ukene. Vi starter sittende med meditasjon, så gjør vi noen liggende asanaer for oppvarming av ryggraden og så går vi gjennom solhilsen fra Hata yoga som oppvarming. Vi vil ha fokus på balanse, styrke, stabilitet samt bevegelighet Les er: http://brafokus.no/yoga 


Ikke Yoga:  Torsdag 24.01. og Torsdag 14.02. da jeg er på kurs i Oslo. Det er ikke yoga i vinterferien som er uke 9 ( torsdag 28.02.2019) 


Dere som gikk på yoga i høst får speialpris! kr. 1400,- (velg "fortsettelse" som kategori")

Nye: Pris Kr. 1550,- hvis du betaler hele beløpet ved påmelding, eller velg delbetaling over 3 måneder (kr.550,- X 3). (Dette velger du i "klasse/kategori" som kommer opp i påmeldingsskjema)

OBS!  BINDENE Påmelding!


Kursavgift blir kun refundert hvis du har legemelding om at du ikke kan praktisere yoga.  All yogapraksis foregår på eget ansvar. Ved å melde deg på kurs har du godtatt betingelsene. Gi læreren beskjed hvis du har en skade eller har byttet kne, hoft eller lignende, slik at du kan få hjelp til tilrettelegging og alternative øvelser. Du har mulighet til å bytte klasse hvis det ikke passer en uke.


Ta kontakt med meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no ved spørsmål eller problemer med påmelding.


Har påmeldingsfristen gått ut? Ta kontakt med meg, mulig det er ledig plass, du betaler da ved oppmøte.

 

Registreringsskjema