Grunnkurs surfski

Velkommen til grunnkurs surfski i  Stavanger kajakklubb                                          

Surfski er en relativt ny form for padling som har tatt Norge og Skandinavia med storm, godt likt på grunn av sin enkelhet og store allsidighet.

Til forskjell fra en tradisjonell kajakk der du sitter nedi kajakken i en sittebrønn, sitter du helt åpent i en surfski – fri til å jobbe med kroppen når du padle, fri til å falle ut og enkelt å komme opp igjen i kajakken om du velter.

Surfski kan brukes til turpadling, men kommer til sin fulle rett i fart og trening, eller i store bølger på åpent hav.
På NPF grunnkurs surfski får du mulighet for å lære deg grunnleggende padleteknikk og sikkerhet, men også prøve å teste hvordan det oppleves å trene og padle raskt i kajakk, i gruppe eller i bølger. Alt under kontrollerte og avslappende former.

Enkelheten med surfski åpner opp for å gå i dybden på framdriftsteknikk og legge et godt grunnlag for framtidig padling. Sikkerhet og egenredning er også en viktig del av kurset.

Kurset er totalt på 16 timer, og vil bli fordelt på to fem timers økter lørdag/søndag, etterfulgt av to tretimers økter på tirsdag og torsdag (kveldstid).
Datoer for kurset: Lørdag 24 og søndag 25 august kl. 09.30-14.30, samt tirsdag 27 og torsdag 29 august kl. 18.00-21.00.

Lån av tørrdrakt/våtdrakt og utstyr er inkludert i kursprisen.

Med medlemskap og Grunnkurs surfski, kan du delta på klubbtreninger og disponere klubbens surfski.  Vi er ca 1.200 medlemmer som allerede drar nytte av fordelene i Stavanger Kajakklubb. 

For å delta på dette kurset må en være medlem i Stavanger kajakklubb. Om du ikke alt er medlem, kan du finne informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem  Medlemskontingent kommer i tillegg til kursavgift.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon