Grunnkurs 2 (9. - 11. november 2018)

I dette kurset vil du lære hvordan du kan lage smykker som konstrueres av flere deler, smykker med mange loddinger og teknikker for å gi smykkene volum.

Det vil legges stor vekt på tilpassing av deler, presisjonslodding og nøyaktighet. Vi vil sette av tid til å drøfte eventuelle problemstillinger du har støtt på ved produksjon av egne smykker.

Etter dette kurset vil du kunne lage smykker med større kompleksitet, samt jobbe med mer kostnadseffektiv bruk av de edle metallene.

For å delta på dette kurset er det en forutsetning at du kan jobbe selvstendig og har erfaring med de grunnleggende teknikkene innen smykkeproduksjon. Har du ikke denne erfaringen kan du få dette gjennom å ta et Smykkeskolens eget Grunnkurs 1.

Vi begynner å jobbe i sølv ved kurs start, og vi vil ferdigstille 2 sølvsmykker i løpet av kursdagene. 

Praktisk informasjon

Sted: Bugge & Authen, 6 etasje, Karl Johansgt 20, på Egertorget
Fredag: 17:00-20:00 (introduksjon, teori og praktisk arbeid)
Lørdag: 09:00-18:00 (praktisk arbeid)
Søndag: 09:00-16:00 (praktisk arbeid frem til 15:30, så avslutter vi med opprydding og opptelling av verktøy)

Instruktører: Gullsmed Ingvild Amlie Authen og gullsmed Ane Haugen

Det legges inn 60 min lunsjpause lørdag og søndag, ellers tar vi små pauser etter behov. Lokalet har et lite kjøkken med kjøleskap om du tar med matpakke, ellers er det butikker og kafeer i nærheten for å kjøpe lunsj.

Vel møtt til en spennende kurshelg.

NB! Alle påmeldinger er bindende. Du kan ikke melde deg kursene, og betalinger blir ikke refundert. Ved sykdom må sykemelding fremvises. Du kan enten flyttes til neste ledige kurs eller få pengene tilbake.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon