Grønn julemat - sunt og digg

Bli med på kurs der du lærer å lage fantastisk grønn og digg julemat!  

Kanskje har du en veggis som kommer hjem til jul, eller kanskje vil du lære hemmeligheten bak en velsmakende middag som både er supersunn og bærekraftig?  

Kurset er hundre prosent dedikert til temaet julemiddag og alle råvarer er plantebaserte.  I løpet av kvelden lærer du å lage nøttestek, vegisterkaker og en nydelig brun saus. Tilbehøret er en frisk rødkålsalat. Det bli også en himmelsk riskrem til dessert, .  

Inkludert i kursprisen:  

Undervisning i matlaging, oppskriftshefte og en innføring i emnet hvorfor plantebasert er bra for deg og kloden vår. 

Vi skal selvsagt også spise oss gjennom hele menyen og til slutt koser vi oss glugg med gløgg.  

Kurset holdes av Tina Mersland fra Klimaalliansen, tidligere kokk og medeier i Spiren kafe. Hun arbeider i dag som kursholder i mat og kosthold og brenner for at bærekraftig, plantebasert, sunn mat skal smake minst like godt som tradisjonell mat.   

Pris kr 690.-

Hvis du har spørsmål kan du kontakte Tina Mersland på:  tina@klimaalliansen.no   

Hjertelig velkommen

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon