Gravidtrening
Sted: Spenst Sørumsand/ Vital Osteopati
Startdato : 03.04.2018 20:00
Sluttdato : 12.06.2018 21:00
Påmeldingsfrist : 04.04.2018 20:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Hanna K. Bogetveit Weinholdt
Tel: 96010407
hanna@vital-osteopati.no

Gravidtrening

TRENING TILPASSET DEG OG BABYEN I MAGEN

Hvorfor trene under graviditeten?

  • Økt velvære med bedre energi og humør
  • Lavere risiko for stress, angst, depresjon, overvekt, svangerskapsdiabetes, svangerskapsforgiftning, rygg- og bekkenrelaterte smerter og inkontinens
  • Enklere fødsel: Færre tidligere fødsler, mer kontroll på bekkenbunnen, en sterkere og mer utholder kropp
  • Etter fødsel kommer mor seg raskere, og risiko for fødselsdepresjon reduseres

Treningen tilpasses individuelt, og er lagt opp til at man skal kunne trene gjennom hele svangerskapet, fra første positive test og helt frem til termin - uavhengig av treningsbakgrunn. Vi fokuserer på trygghet og individuell tilpasning, parallelt med at det skal være gøy og motiverende! Vi trener både kondisjon, styrke, mobilitet og stabilitet - alt man trenger for at kroppen på best mulig vis skal tåle å bære frem det lille mirakelet. 

Treningen foregår på kveldstid - så her bør du rekke både å komme deg hjem fra jobb, spise middag, vaske klær OG eventuelt legge eldre søsken før treningen starter! 

Treningen veiledes av sertifisert gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav til medlemskap på Spenst Sørumsand for kursdeltagelse. 

Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles, refunderes beløpet i sin helhet. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon