GRAVIDTRENING - ONSDAG

GRAVIDTRENING - ONSDAGER

TID: 28. AUGUST - 18. DESEMBER KL 18-18.55 (VALGFRIE DATOER)

PRIS: GRATIS PRØVETIME. KLIPPEKORT 5 (880,-), 10 (1690,-), 15 (2450,-)


EN VARIERT OG MORSOM GRUPPETIME TILRETTELAGT FOR GRAVIDE 

Til høsten starter vi igjen opp med gravidtrening. Treningen tilpasses individuelt og er lagt opp til at man skal kunne trene gjennom hele svangerskapet, uavhengig av treningsbakgrunn. Vi fokuserer på trygghet og individuell tilpasning, parallelt med at det skal være gøy og motiverende. Vi trener både kondisjon, styrke, mobilitet og stabilitet - alt man trenger for at kroppen på best mulig vis skal tåle å bære frem barnet i magen.

Hvorfor trene under graviditeten?

  • Økt velvære med bedre energi og humør

  • Lavere risiko for stress, angst, depresjon, overvekt, svangerskapsdiabetes, svangerskapsforgiftning, rygg- og bekkenrelaterte smerter og inkontinens

  • Enklere fødsel: Færre premature fødsler, mer kontroll på bekkenbunnen, en sterkere og mer utholder kropp

  • Etter fødsel kommer mor seg raskere, og risiko for fødselsdepresjon reduseres


Hva kan du forvente av kurset? 

Du kan forvente hensiktsmessig trening som foregår under trygge rammer. Du legger til rette for en sterkere kropp, som vil hjelpe deg i svangerskapet, under fødselen og tiden i etterpå. Det er en variert time med bruk av utstyr som slynger, strikker, pilatesballer m.m. Det vil være enkle trinn og moderat intensitetnivå, som fint kan reguleres individuelt. 

Gruppetimen starter opp fra onsdag 28. august. Det selges klippekort på 5, 10 eller 15 klipp. Med klippekort har du muligheten til å starte opp med trening når du selv måtte ønske,  samt at du selv står fritt til å delta på de gravidtrenings- timene du ønsker i løpet av høsten.  

NB: GRATIS PRØVETIME FOR ALLE!

Du vil bli kontaktet når du har meldt deg på, slik at vi kan gjennomføre en individuell samtale og kartlegging før oppstart. Dette for å kunne tilpasse treningen til dine behov. 

Sted: Spenst Sørumsand, sal 1

Treningen veiledes av osteopat Ingvild Barlaug Haugland. Har du noen spørsmål og ønsker mer informasjon så kontakt Ingvild på 92331243 / ingvild@vital-osteopati.no. Det er ingen krav til medlemskap hos Spenst for kursdeltagelse.


Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles, refunderes beløpet i sin helhet. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon