Sunn, trygg mat og bærekraftig produksjon - Hvilken rolle spiller hvordan maten blir produsert og hva man spiser for menneskers og jordklodens helse?

‘La din mat være din medisin’ var Hippokrates’ kostråd, og moderne forskning viser at dette rådet fortsatt gjelder for oss som lever i en stadig mer industrialisert verden. EAT-Lancet-rapporten som kom i januar 2019, omhandlet rammene for hva som er sunn mat fra bærekraftige produksjonssystemer. Rapporten har skapt mye god debatt. I dette symposiet skal vi utdype viktige temaer innen mat, helse og bærekraft. De to innledende foredragene om utfordringene ved et sunt og bærekraftig kosthold og viktigheten av jordas helse setter rammen for dette symposiet.

Deltakeravgiften (NOK 500) dekker lunsj. Her har du en lenke til programmet: https://www.dnva.no/detskjer/2019/06/sunn-trygg-mat-og-baerekraftig-produksjon



Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon