AUTOMATISKE OG MANUELLE REFUNDERINGER

Tilbakeføring av penger

FLEKSIBLE LØSNINGER

Velg selv ønsket metode

Dersom det er deltagere som ønsker å melde seg av ditt arrangement, så kan det være greit å ha et påmeldingssystem som kan gjøre prosessen med å refundere penger enkelt og raskt.

Refundering via Deltager.no er bygd på en slik måte, og du kan selv bestemme beløpet som skal refunderes. For eksempel kan det være et mindre beløp som skal refunderes, eller at deltageren skal dekke gebyret ved avmelding. Tar du i bruk «Samtykke modulen» så kan du også være sikker på at deltagere har blitt informert om eventuelle kjøpsbetingelser når de melder seg på dine arrangement.

Når du skal slette en deltagelse, så vil du derfor ha tre alternativ, men uavhengig av hvem du velger så vil alltid deltagerne bli varslet per e-post.

1. AUTOMATISK REFUNDERING

Du har penger til gode

Denne muligheten gjør at vi kan refunderer pengene automatisk tilbake til det kortet som ble belastet ved påmelding. Dette er kun et alternativ dersom du har penger til gode og bestillingen ikke er eldre enn 90 dager. Deltageren får her beskjed om at pengene vil bli refundert tilbake til kortet som ble belastet, og at det kan ta 2 - 3 virkedager.

2. MANUELL REFUNDERING

Overføring via egen nettbank

I motsatt tilfellet av automatisk refundering, så kan man kun velge dette alternativet dersom du ikke har penger til gode eller at bestillingen er eldre enn 90 dager.

Du kan fortsatt slette deltagelsen, og velge refusjonsbeløpet, men du må refundere pengene via egen nettbank. Vi hjelper allikevel til med å varsle deltageren og ber dem samtidig oppgi sitt kontonummer, som du vil se inne i påmeldingssystemet.

3. INGEN REFUNDERING

Gratis-påmeldinger

Normalt sett er dette det eneste alternativet hvis det har vært en gratis påmelding. Dvs. deltageren betalte aldri noe for å melde seg på ditt arrangement.

Deltageren får kun bekreftelsen om at deltakelsen er slettet

SE VIDEO

SLETTING OG REFUNDERING

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG